Mammablogg galan börjar närma sig!

Oj oj oj, om mindre än två veckor nu är det dags att åka på mammablogg galan och jag tycker det ska bli jättekul och spännande att åka dit och träffa alla härliga mamma bloggerskor som finns där ute! jag känner ingen där i verkliga livet men några kommer jag känna igen från de få bloggar jag läser och så blir det många nya ansikten att träffa.

Jag har mycket kvar på min lista att fixa med innan det är dags att åka i väg och jag har som jag nämt fortfarande inte hittat någon lämplig klänning, fast jag letat och leteta. Hittade EN som var helt perfekt men som tog slut innan jag hann blinka, vilket var väldigt tråkigt. den var hellång och färgen och modellen hade passat mig och magen perfekt, men nu är det som det är och jag letar febrilt efter en annan.
Nu letar jag efter en kort eftersom utbudet är större bland korta än maxiklännigar men klänningen får inte vara för kort, det är bara något jag fått för mig att det inte passar med en "cocktail" kort klänning på gala..?
Och så var det ju materialet, helst ska den vara i någon silkesblandning men inte svindyr för det är ju inte oscarsgalan direkt ;-) MEN jag vill ha en klänning som jag känner mig fin i som jag trivs med så klart och det är ju inte varje dag man får tillfälle att faktiskt göra sig riktigt fin så det känns väldigt roligt och något som inte händer var dag.
Ett säkert kort är ju att köra på en svart klänning, då kan det aldrig bli fel men jag känner för att ha någon färg på klänningen för det känns mer "jag" och lite somrigt.
Sedan måste jag ha ett par skor och någon liten clutch men det kommer förhoppningsvis vara ganska lätt ordnat när jag väl hittat en klänning att utgå ifrån...

Klänningen är inte det viktigaste utan det är att få träffa alla och ha det trevligt och hylla alla mammor men klänningen är dock viktig och ett måste. Vill känna mig uppklädd men inte för uppklädd så det blir bal känsla med klänningen. 
Ska bli kul att träffa alla och se alla uppklädda och fina och hur alla andra tänkt med sin styling inför galan? 
 
 


Postat av: Therese

Älskar alla mammablogg inlägg även fast det inte rä så många mammabloggar jag följer måste jag erkänna. Du är dock en av dem jag brukar kikainhos, som du ju ve. Ska bli kul att få träffa dej på riktigt:) och dem andra också såklart, hihi.

Jag känner precis som dej att även fast klänning egentlligen kanske inte det allra allra viktigaste så känns dte ändå som en relativt stor de och man vill ju självklart känna sig fin. Ja jakten på en galaklänning fortsätter febrilt, suck. Men, snart är den över. Ha en bra dag.

2009-06-22 @ 13:37:08
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Pauline

Spännande, va skojigt du ska få det. Synd att du skulle bort när det är Big meet, hade ju varit ett ypperligt tillfälle att ses.

2009-06-22 @ 17:21:36
URL: http://pallans.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Även om jag har bestämt klänning(tror jag) så går ju tankarna kring om den är helt 100... Undrar hur uppklädda alla är. Nej, nu orkar jag nog inte fundera mer tror jag, den får bli bra! Hoppas verkligen att du hittar en som känns helt 100 också, eller åtminstone 95 ;-) Ha en fin kväll!

2009-06-22 @ 19:14:19
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: MammaFiia

Jag tycker med de e skiit svårt med klänning. Utbudet för större kvinnor e inte direkt stort så här får de bli en lite enklare svart klänning med smock upptill och en halv tung volang kant nere. Så kan man väl fixa till de med lite bling bling accesoarer=) (Tips tas gärna emot =) )

hoppas du hittar en snart=)

Kram

2009-06-23 @ 20:37:29
URL: http://mammafiia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: