Buggan summer

Köpte en sommarsufflett för ett tag sedan och provat haft den istället för våran svarta nu ett tag och är hel nöjd. Svart kändes inte heller så somrigt, så jag valde beige.
Tänkte även köpa klädsel till underdelen, men tycker inte det behövs är nöjd precis som den är nu. Solparasollet är också bra att kunna fälla upp så lillan slipper solens strålar.
Mugghållaren är verkligen klockren, och används flitogt när man är ute och går + att jag blir påmind om att både ge mig själv och lillan vatten ofta

Postat av: Ingela

Åh vad fint med sommarsuflett och mugghållaren är verkligen smart. Vi ska nog köpa en ny suflett också, fick tyvärr ett litet cigaretthål på den efter att jag skulle gå förbi några f*rbannade rökare på trottoaren som bolmade rök på mig och Ida som gick bakom. Rökaren gick med ciggen utåt och när jag gick förbi (trångt var det) så brände den hål! Grrrrr...blev så arg!! Funderar på en rosa suflett kanske? Kan bli fint.



Ha en fin kväll!

2009-06-29 @ 16:55:55
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: ullrika

min Stalker kör ju bugga och jag fick henne att köpa den där mugghållaren förra året - eftersom jag inte kunde ha den på min egen vagn kände jag att jag apselut måste tvinga på nån annan den, den är ju asabra!



har ni funderat på ny vagn nu till lille/an? det bär mig lite emot att skaffa dubbelvagn för trots att det är praktiskt att ha kidsen fastspända (liten och stor) så undrar jag om jag verkligen kommer behöva den tillräckligt? ska höra mig för i bekantskapskretsen om det kanske finns nån som har en begagnad över som dom vill bli av med. annars finns ju alltid Blocket!

2009-06-29 @ 23:51:07
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: