Underbar tavla

Idag kom ett underbart fint tryck som jag beställt från Bettinas tryck. Hittade till den här sidan när Elwira var mindre men glömde då bort att beställa en men nu kom jag i kontakt med sidan igen och beställde detta tryck som heter "prinsesstårta".
Det passar Elwira perfekt och så är det lite extra kul med vimplarna, gunghästen, prinsesstårtan, klänningen och det rosa & vita som kan förknippas med stilen hon har i rummet och prinsesstårta som hon fick på sin ettårsdag etc.
Hennes namn, födelsedata, vikt finns finurligt med tryckt på tavlan. Underbar present att ge exempelvis som doptavla till någon också! Det finns många fler tryck till både tjejer och killar och med olika stil.

Jag är mer än nöjd med det här trycket och vi var på IKEA idag och köpte en ribba ram som har passepartout och passar perfekt till.
Jag har precis nyss ramat in den och nu ska den underbara tavlan upp på väggen i Elwiras rum men det gör jag i morgon för nu sover ju våran skatt  :-)

Postat av: Ingela

Åh så söt! Du är så duktig på att fixa och dona och hitta fina saker. Jag tror att jag nog skulle fixa mer om Ida hade eget rum. Men jag får vänta tills vi flyttar. Det ska bli skoj att inreda ett rum till Ida! Då kommer jag kika här för tips :-)



Rakad skalle gillar jag! David är rakad och passar bra i det.



Ha en fin kväll!

2009-07-23 @ 21:57:16
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Madde

Åh vilken fin. Sån vill ja beställa till Abbie.

Jo, vi har pratat av och till ett tag om att flytta till sverige.. Vill gärna att abbie ska få träffa mina mor och farföräldrar så mycket som möjligt medans dom är i livet och att hon ska få spendera tid med mina föräldrar också. Trivs sisådär i californien, är så annorlunda. Visst det är fint väder, men det kommer man ju inte långt med :/ Saknar naturen i sverige, olika årstider, min fam o mina kompisar, att kunna köpa hus med en trädgård.etc. Listan är lång. Skulle dessutom vilja börja plugga och det skulle bli billigare i sverige + att hon kan vara på dagis där (här kostar det 15.000kr/mån med dagis). Så jaja, vi får se. Men ja tror de blir en flytt nästa år kanske.

2009-07-23 @ 22:27:55
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: Rebecka

Supergullig tavla!Kram

2009-07-23 @ 22:34:02
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/
Postat av: maria

Vilken söt!

2009-07-24 @ 02:05:30
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Postat av: Therese

Men du vilken söt! Måste kolla in sidan genast, kanske kan vara nåt till Sagas födelsedag.

2009-07-24 @ 09:05:51
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Martina

Jag har också spanat in en liknande sån tavla, måste bara ta tag i att beställa en sån... hur söt som helst

2009-07-24 @ 16:01:57
URL: http://skepparegatan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Åh, så fin tavla!

2009-07-25 @ 21:07:36
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Bettina

-jag måste bara tacka så hjärtligt för reklamen du gör för mina tryck! Så fint det blev i ramen!

2009-08-12 @ 09:30:08
URL: http://www.bettinadesign.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: