Besök hos barnmorskan

Igår var jag på besök hos barnmorskan och jag har ju varit där ganska sällan nu eftersom man inte går lika ofta när man väntar bebis nr 2, lite dumt kan jag tycka ibland, precis som om bebis nr 2 inte skulle vara lika viktig på något sätt.
Och bara för att man varit med om en graviditet och en förlossning så behöver ju faktiskt inte den andra bli precis lika dan. Att man ska gå mer sällan nu när man inte är förstföderska längre så behöver väl inte det betyda att alla ska känna sig trygga?
Jag känner mig dock trygg och bekväm i graviditeten men jag hade inte tackat nej att gå dit oftare för ibland dyker det ju upp en och annan fråga.

Hursom så gick besöket jättebra och bebisen var en riktig aktiv liten krabat då vi lyssnade på hjärtljuden och mätte magen. den lilla hjärtat dunkade så fort och fint och magen växer växer så fint, jag ligger precis på "standard" kurvan.
Kändes skönt att veta att bebisen växte fint eftersom jag inte blir så stor i övrigt så vet jag iallafall att magen växer som den ska och det är huvudsaken :-)
Lågt blodtryck hade jag, men det har jag alltid så det visste jag ju och järnvärdet var något lågt men det är jag också van vid så det var inga konstigheter.

Skönt att ha varit där nu

Postat av: Maria

Skönt att allt är som det ska!

2009-07-25 @ 09:51:28
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Härligt att allt var bra hos barnmorskan!

2009-07-25 @ 15:44:48
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Lisa

Skönt att allting gick bra hos barnmorskan! Men lustigt, jag visste inte att man gick mer sällan hos BM när man väntar sitt andra barn.

2009-07-25 @ 21:20:05
URL: http://lisamelton.blogg.se/
Postat av: ♥ Mamma Russin

hej ehj..

underbart att allt är bra med bebis och dej..:)



minns inte om jag frågat, så jag frågar igen.. hihi.. vet ni om det är en pojke eller en lite flicka i magen??



ha det fint.. kramar

2009-07-25 @ 22:55:50
URL: http://enburkrussin.se
Postat av: ullisar

jag har också reagerat på att man går mer sällan. funderar på att själv be om att få lägga in ett extra besök nu snart. jag menar, jag är lika nyfiken och "orolig" nu som förra gången. om nästan inte mer :)



härligt att allt såg bra ut iaf! järnvärdet går att jobba upp lätt. skönt det inte var nåt värre!

2009-07-26 @ 15:24:15
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: