Breathe freely

Igår kväll så låg i och pratade i sängen jag och M och tillslut så somnade bägge men M vaknade och gick upp ganska snart för att kolla klart på en film, och jag somnade dumt nog om. Så jag blev väckt av M runt tolv när  han sett klart filmen som jag inte orkade se.
Så då var jag tvungen att masa mig upp ur sängen dödstrött och gå och ta ur linserna som satt fast! de hade liksom torkat på ögonen och jag fick inte loss dom, hällde massa linsvätska i ögonen och tillslut efter säkert nästan en kvart så fick jag ur dom, och då hade jag ju blivit pigg igen.

Värsta jag vet när man somnar på kvällen och inte är iordninggjord för natten helt och hållet och måste gå upp och fixa det sista.
Brukar inte somna på kvällen innan jag gjort mig iordning så som igår men det var ett misstag, tur att det nästan aldrig händer. Men det var drygt igår....

Drömde om att vi hade blöjor som hette "breathe freely" och fungerade så att det var en liten röd markering som blev mer synlig och barnet hade gjort nr 2 och att de gjorde så att lukten försvann, haha! vilken grej va?


Postat av: Sofia

Du får utveckla den där blöj-idén och ta patent på den! :) Det hade nog de övriga café-gästerna uppskattat idag när Alex gjorde stordåd ;)



Jag tycker också att det är gött besvärligt, när man somnat eller i alla fall nästan, och så måste man upp och grejsa med linser och ansiktstvätt och sånt.

2009-01-28 @ 12:21:56
URL: http://vildvittra.net
Postat av: Therese

gör riktigt ont att ta ut linserna då man sovit ettag. sen är det ju som sagt jobbigt att gå upp och fixa det...

2009-01-28 @ 13:53:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: