Mockasiner

Mockasiner skulle vi behöva till lillan eftersom hon ofta använder strumpbyxor och de flesta sorter som finns förutom hennes strumpisar från Trumpette och MaxiMo finns det ingen halksula på.

Och när hon har byxor så tar jag ofta av strumpbyxorna eftersom hon bara glider och får dåligt fäste när hon kryper och tränar på att resa sig, så det är inge bra alls med hala strumpor.

Så mjuka, smidiga mockasiner att dra på över strumpbyxorna och sockar med halksula under måste jag leta efter.
Mockasiner har jag hittat flera av men strumpor med halsula är kanske svårare att hitta 


Bild: Liten o tuff

Postat av: Sofia

"Sockiplast" hade vi när jag var liten. Undrar om dom finns kvar? Varenda unge hade såna på gympan i lågstadiet minns jag. Sjukt fula, men precis lika praktiska. :)



Vanliga halksockar, alltså såna med små pluttar/stjärnor/hjärtan mm finns ju ner i ganska små storlekar nu för tiden och de brukar ju räcka. Lindex har enfärgade som är bra. Annars har faktiskt mina ungar gått mycket barfota när de lärt sig krypa och gå, för det är mycket enklare för dem.



Alfons-mockasinerna var jättefina... kanske måste Alex få ett par i alla fall :D

2009-01-02 @ 19:16:31
URL: http://vildvittra.net
Postat av: HannahSthlm

Funkade inte att kommentera inlägget ovan för moi men du var verkligen supersöt i den där härliga koftan.-)! Gott Nytt 2009!

2009-01-02 @ 19:25:50
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: ullrika

om du hittar några som är bra så hör gärna av dig! vi har några stycken men jag tycker dom glider av. dom bästa halkisarna jag hittat har hon vuxit ur nu, så jag [hon :)] behöver nya.



hoppas nyår va bra?

massa gott nytt år önskas!

2009-01-03 @ 00:42:24
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: maria

Jag hade samma problem när Ally började gå. Men jag hittade söta på kappAhl, H&M har ju enkelfärgade liksom Lindex, dock ganska tråkiga men ändå :) Här i väst finns lite fler alternativ på lågprismarknader typ GeKås där jag fyndat massa. Trumpettes strumpor är väl lika som strumpbyxorna med halket? Lycka till :)

2009-01-03 @ 20:29:38
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Erika

Sofia: Tycker också bättre om barfota- men just nu är det så kallt på golvet när det är en massa minusgrader ute så då vill jag gärna inte att hon ska vara barfota :/

2009-01-04 @ 20:14:56
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: