Teknisk pryl vs design bag

M hade varit iväg ett bra antal timmar och när jag ringde och frågade vad han gjorde så svarade han "fixar lite" som med andra ord betyder är och kollar efter någon teknisk pryl.
Så nyss kom han hem med en ny "värsting" laptop som jag aldrig skulle lägga pengar på och sen någon handgjord datorväska till med livstids garanti eller vad han nu surrade om, från crumpler är den ifrån.

Det är verkligen sån skillnad på hur och vad man köper som tjej och kille (oftast) och vi kommer väl aldrig riktigt förstå oss på varandra där.
Som nu exempelvis, för dom pengarna så skulle jag direkt slå till på en design bag, gärna en Louis Vuitton- aldrig i livet någon dyr teknisk pryl :-) Och en LV bag skulle jag se som en investering, en dator går ju sönder efter ett par år.
Men han får köpa vad han vill och jag likaså, sen kan man ju ha en åsikt men det är en annan femma.

Postat av: Josefine

Ja visst prioriterar man olika! Konstigt att könet avgör...

2009-02-04 @ 18:36:21
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Therese

Det där känner jag absolut igen! :) Min sambo har "svårt" att förstå summor jag har lagt på ex. just LV-väskor och annat i garderoben meddans omvänt jag inte kan förstå annat han spenderar pengar på... Men men, det kompenserar väl varandra, hihi.

2009-02-05 @ 07:51:37
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: