Något nytt till huden

Jag har använt decelors produkter i flera år nu men nu håller min dagkräm på att ta slut och den här gången funderar jag på om jag ska prova något nytt märke.
Har mycket kvar av andra produkter från Decelor som står i badrums skåpet (och används)  men jag tänkte köra med något annat som komplement för att prova något nytt.
För nu känns det nästan som jag börjar bli "immun" mot min dagkräm och huden blir inte längre lika bra av just dagkrämen, men de andra produkterna fungerar fortfarande lika bra. Ansiktsmaskerna skulle jag inte klara mig utan.
Men jag har länge velat prova Dermalogicas produkter så det tror jag att jag ska testa.

Postat av: Therese

Är själv lite sugen på att prova Dermalogicas produkter, de ska vara väldigt bra! Har Clinique nu men är inte helt nöjd :P



Ha en bra kväll!

2009-02-09 @ 19:58:26
URL: http://tezzas.blogg.se/
Postat av: Fridas favoriter

Det tycker jag absolut du ska göra, jag är supernöjd med mina produkter! :) Börja med ansiktskrämen först, det är ju trist att investera så mycket pengar som det ändå kostar om det inte passar ens hudtyp... Brukar "sno" av min mammas Decleorprodukter när jar hälsar på hemma och de är också himla bra tycker jag.

2009-02-09 @ 23:37:36
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/
Postat av: ullrika

min vana trogen tipsar jag vilt:



be att få tiggsno ett litet prov först. på så dyra produkter tycker jag det känns bra att ha fått testat först. själv har jag varit nöjd med dermalogica. om än lite fet konsistens på nåt vis. men görbra tuber!

2009-02-10 @ 00:18:28
URL: http://akirllu.blogg.se/
Postat av: madde

hej! Dermalogica e toppen produkter.

Det finns ju startpaket som kostar runt 400 kr. Köp och testa om det e ngt som passar dig.



Kram

2009-02-10 @ 06:51:37
URL: http://elliesdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: