bh provning

Varit på stan idag shoppat lite nödvändigheter på H&M idag och spanade också in deras underkläder. Har inte en enda bh därifrån för jag tycker inte kvaliten är något vidare men en bh fick faktiskt följa med hem idag som satt bra iallafall, och så var den söt med.

M hade lillan så jag kunde strosa i lugn och ro men hade ändå en tendens att stressa igenom hela stan iallafall. Mötte upp han senare för han skulle äta och jag hade precis gjort det så jag tog lillan i famnen och var inne på vila & mq också- Elwira spanade mest på allt folk som log åt henne :-)


Den här översta fick det bli

Postat av: maja

Söt dotter du har. Och snygg väst där på bilden :)



Ha det bra!

2009-02-03 @ 22:21:44
URL: http://www.majajoy.se
Postat av: Therese

Bh´n ser riktigt söt ut! Jeansen från Acne måste spanas in, tack för tipset.

Jag är verkligen supernöjd med mina nya jeans från Asos, över all förväntan! Som sagt är dem från "petite-avdelningen" men dem finns ju under den vanliga jeanskategorrin också. Jag har storlek 4 på mina och dem motsvarar ungefär en Acne 24, kanske något pyttelite mindre. Ca. mått, midja 32 och beninnerlängd 72. Dem är rätt låga i midjan och jag är rätt kort ungefär 160 och dem är perfekta i längd då dem är bara lite "för" långa. Hoppas det är till någon hjälp:)

2009-02-04 @ 09:17:14
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: