Snöyra, familjemys & IKEA

Godkväll!

Preics satt mig framför datorn nu och det hä blir dagens första blogginlägg, brukar ju vara ganska flitig med blogginläggen men idag har jag helt enkelt haft fullt upp med annat precis hela tiden, men dock upptagen med att ha haft en mysig dag =)

vaknade i morse och la direkt märket till att det var mycket ljusare och tittade ut och OJ vad det snöade, härligt!
Äntligen säger jag bara, fast det kunde vara någon minus kallare så det inte blir så slaskigt, men men det snöar iallfall så jag ska väl inte klaga nu ;-)
Vi gick iväg allihopa idag, lite senare än normalt och lämnade Elwira på förskolan. M var ledig idag och jag kom med förslaget om att åka till IKEA (brukar ge det som förslag ibland men det är alltför sällan han frivilligt VILL dit) och till min förvånad så åkte vi faktiskt dit utan protester- till en början iallfall. När vi sedan var på IKEA så hann jag knappt ta av Ludwigs overall och mössa då hade M redan slagit sig ner i en soffa och såg uttråkad ut, haha!
Ludwig somnade sött på Ikea men vaknade en stund senare men somnade om i vagnen när vi var på väg hem med Elwira från dagus igen. Känns som om han har börjat sova lite mer nu de senaste dagarna överlag, han har faktiskjt inte sovit speciellt mycket dagtid sedan han föddes, så han kanske känner att han måste ta igen lite nu :-)

Fick iallafall med mig det mesta jag hade skrivit upp på min lista. Spanade även efter en lampa till vårat vardagsrum. Vi har ett stort sådant och jag tycker det är svårt att hitta en perfekt lampa som är av modell större och även en snygg sådan. 
 De flesta jag sett som har varit fina och stora är designer lampor som är av den dyraste sorten, tyvärr. ett alternativ skulle kunna vara någon större slinga med takspotlights... måste fundera på det där.
Lunchade även där och sedan började det bli tid för att hämta Ewira på förskolan.
Det var en extra glad Elwira som hämtades upp och skrattade en massa i vagnen, snacka om att vara belåten!

Det har variyt en riktigt mysig dag idag, men dagen har verkligen gått i femhundraåttio, vet inte vart timmarna försvann?

Nu ska jag natta min lilla tjej. Ha en fortsatt trevlig kväll

Vi fick prova icandy:n i snö idag för första gången :-)

Ludwig sussar sött i sin acta graco babyskydd i bilen på väg till IKEA...

och somnade igen i vagnen på väg hem från E:s förskola

Våran glada lilla tjej var på extra bra humör idag efter några timmar på förskolan :-)


Tittut busfrö!

Postat av: Annas inspiration

Fina bilder på era hjärtan.



Det är underbart med snön :-)

kram

2009-12-15 @ 19:33:48
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Cicci

Jätte fina bilder...



Vad är det för märke på elwiras vantar?är de bra? varma?

2009-12-15 @ 20:07:18
Postat av: Erika svarar:

Cicci: tack så mycket =)



ja jag är helnöjd medvantarna och de är i oxfordnylon med fleecefoder så är det ännu kallare så är det ju bara ha en tunnare vante under.

Bra med kardborre som går långt ner så de är rätt lätta att få på de små händerna+ att det är ett tillhörande snöre till som man drar igenom ärmarna istället för såna där vanthållare du vet?

Prisvärda dessutom och jag köpte dessa från pippilotta.se- skriv 7012 i sökrutan på deras hemsida så hittar du dom =)

2009-12-15 @ 20:15:08
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Erica

Gud vad lik lilla Ludwig var sin lillasyster på den översta bilden! Så söta:-)



Mvh Erica

2009-12-15 @ 21:23:53
URL: http://lovelimee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud vad lik lilla Ludwig var sin lillasyster på den översta bilden! Så söta:-)



Mvh Erica

2009-12-15 @ 21:27:32
Postat av: carolina

åh gud, orkar inte hänga på ikea nu, det får bli i mellandagarna i samband med flytten. är väl lika mycket folk då, men då har jag lite mer i plånboken =) kan inte vart kul att köra barnvagn i dettta väder, såg granntejej kämpa som en galning med sin vagn!!

2009-12-15 @ 22:46:22
URL: http://acarolinas.blogg.se.blogg.se/
Postat av: Cdot

Jag körde vår nya P&T´s Vibe i massa snö igår och det gick rktigt bra, valde den eftersom jag vill ha rejäla hjul. Gillar inte två mindre hjul därfram just pga körning i snö...

2009-12-16 @ 17:56:25
Postat av: Erika svarar

cdot: tycker våran icandy gick riktigt bra i snön, för dessa hjul är rejäla+ att man kan låsa hjulen fram. men kan tänka mig att det är lättare med ett hjul fram när man kör i snö. vi bor ju mitt i stan så vi behöver aldrig bekymra oss för att inte komma fram i snön här =)

2009-12-16 @ 22:50:38
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: