Vårplagg till de små

Lite godbitar till våren för de minsta har kommit in på H&Ms webbshop och det finns några plagg som jag tycker om just nu. Den lilla koftan med brodyr ser supersöt ut men frågan är hur den håller efter tvätt?
H&M:s barnkläder är jag egentligen inte toppenförtjust i men vissa plagg håller riktigt bra i kvalite, men absolut inte alla deras kläder.
Deras jeans tycker jag riktigt bra om. Men köpte ett gäng med enfärgade långärmade toppar till Elwira som töjde ut sig direkt och blev helt fula och konstiga i passformen efter tvätt. Och för att inte tala om deras bodys, totalt värdelösa. Har egentligen mest bara köpt klänningar därifrån och som har jag varit helnöjd med.

Jackan med hjärtan finns tyvärr bara upp till strl 86, annars hade den varit söt till våren till min lilla tjej.
Klänningen med rutor är ju bara så söt som sommarklänning!
Till de små killarna finns som vanligt inte lika mycket att välja bland men jag kan absolut rekommendera den randiga långärmade tröjan som jag har till Elwira, den är av deras märke L.O.G.G är är bra i kvalitén.(finns i flera olika randiga kombinationer)
Och hur söt är inte den lilla fusk skinnjackan då? åååh 

H&M

Postat av: Josefine, Blåeld

HM är inte min barnklädesfavorit heller, har visserligen int eköpta så mycket där... Jeansen har varit bra men inte tröjos/bodies..

Kram!

2009-12-28 @ 14:59:36
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: sandra

För oss har det varit Lindex som kläderna blivit fula efter några tvättar, h&m har hållt bra men nu tycker jag även Lindex håller ganska bra.. Men vissa kläder blir tyvärr fula efter några tvättar..

2009-12-28 @ 16:24:34
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Madde

HM har jämt så mycke sött, tyvärr ofta bara upp till 86 :( Håller dock med om att kvaliten inte är den bästa, är många barnkläder i sverige som är så. Här i USA tror jag att dom tvättar kläderna så att dom krymper innan man köper dom. Medans i sverige krymper dom oftast första ggn man tvättar å man är därför tvungen att köpa en större storlek, vilket känns lite fel.

2009-12-28 @ 22:54:57
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: