Jullov

idag har Elwiras jullov börjat och blir ledig i nästan tre veckor framåt. hon har iofs inte varit speciellt mycket på förskolan den sista tiden så det känns egentligen inte direkt som någon skillnad att hon bli hemma mer nu, fast nu har hon sitt första jullov och bara det tyckter jag låter mysigt :-)
Ska försöka fånga den där julkänslan i kroppen och göra julbak och framförallt är jag sugen på att baka pepparkakor, men tror bara elwira kommer äta upp degen ;-) men jag har en deg i kylen som legat där ett tag nu och som ska komma till användning en dag nu.

Vill också iväg till Elwiras farmor och farfar och åka pulka med Elwira, det är något jag längtar till, och nu när det faktiskt är snö så måste man ju passa på! Var dessutom aldelles för länge sedan vi var ute där och hälsade på, tycker jag bara tjatar på M och vill åka men sedan blir det liksom aldrig av.

Just det, det är REDAN fredag idag, var tvungen att kolla i agendan vilken dag det var! vilken koll jag har på dagarna nu mera... hursom- Trevlig helg önskar jag!


Postat av: Carolina - Vinn Olivoljelotion från Jotera & Påslakanset från Lundmyr of Sweden!

Vi bakade pepparkakor häromdagen, och Oliver gjorde just det -åt upp degen, jag bakade och han åt =lagom schysst fördelning ;) Mys med jullov!

2009-12-18 @ 15:48:01
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: