I wish...

Har länge velat haft en systemkamera eftersom jag älskar att fotografera, framförallt mina fina kids då såklart och det skulle vara kul att få prova på en lite mer avancerad kamera och kanske kan få till bättre bilder.
Men att önska sig en systemkamera känns lite väl mycket begärt... inte direkt någon pryl som är gratis. hade så klart inte tänkt mig någon värstingkamera men det är ju trots allt tusenlappar vi pratar om.
Sedan är jag sjukt tråkig att köpa julklappar åt eftersom jag alltid vet jag vill ha, jo kalla mig bortskämd....
men det är väl bra att man vet vad man vill, right? ;-)
Av familjen är det dock lättare att önska sig något, men utanför familjen är det svårare känns då mer som man "begär" någon ifall jag önskar mig något speciellt... jobbigt det där.
Min kära vän Bente kom med förslaget att jag kunde ju önska mig exempelvis ett presentkort på ett visst ställe där systemkameror säljs och sedan lägga till resterande summa själv, det var smart tycke jag! för som sagt en system kamera är något jag verkligen skulle vilja ha.

Porslin från Mateus är något annat som jag önskar mig och det är en helt underbar serie som jag suktat efter hela året faktiskt, men det har aldrig blivit något köp. Så något porslin därifrån kanske jag köper till mig själv i julklapp om inte annat :-) Brukar egentligen inte vara så intresserad av just porslin men sedan jag upptäckte det här porslinet i en liten butik här i stan har jga inte kunnat sluta tänka på det! hihi, jag är KÄR i ett porslin, hur man nu kan vara det.
Så Mateus ska jag börja samla på och det med basta.

Just det, sedan önskar jag mig en VIT jul, bilden här nedan är från förra julafton hos mamma & pappa och då var det mer frost än snö....

MEN viktigast av allt är att vi och våra nära & kära får vara FRISKA!



Postat av: Tindra

Är helt kär i Matteus porslinet också......gick en dag o kollade runt o NK, såg det fiiina porslinet, men jag visste inte vad namnet på porslinet var förrän jag såg det senare då.....kul att jag fastna för ett porslin som har samma namn som min son :)

2009-12-11 @ 13:00:45
URL: http://tindraohara.blogg.se/
Postat av: Emily

Jaa min kamera har jag verkligen fått valuta för pengarna för, en riktig investering :) det bör du köpa dig en riktigt bra :)



Jusstaken köpte jag till Engla på Rusta för en femtiolapp om ja inte minns fel, love it!



kramar

2009-12-11 @ 13:19:44
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Emma - Foto m.m.

jaa men absolut skulle vara jätte kul :)!

2009-12-11 @ 13:24:13
URL: http://babiidarling.blogg.se/
Postat av: ♥ FluffinuttBloggen

Men vilket passande inlägg... Min Canon EOS 450D har nu anlänt och jag har hunnit testa den men såklart inte satt mig in i precis allt, som jag en dag har tänkt göra... Men igår var min mamma lite barnvakt så jag kunde ägna tid åt kameran och den är helt klart lättförstådd och jag har redan lärt mig en hel del olika begrepp, osv. Förstår dina tankar om priset att önska sig en systemkamera, har känt likadant så jag vart överlycklig när Patrik bara hade beställt en:) Fast inte utan lite dåligt samvete ändå... Men presentkort på samma affär låter ju toppen, tycker absolut du ska satsa på en systemkamera, det blir så otroligt mycket finare bilder. Dock tycker inte jag att kitobjketivet räcker till men det är väl för att jag också har rätt höga krav;)

Mateus har jag också suktat efter ett bra tag men det har heller aldrig blivit något köp. Har alltid tänkt att det vart besvärligt att kånka på då det tyvärr (på gott och ont) inte finns i min stad. Men nu i dagarna fick jag mitt allra första fat och det ger verkligen mer-begär, hihi.

(Ursäkta detta hoppande och byte av blogg men någon viss person vägrar lämna mina bloggar som jag försöker skaka av mig)

Ha en toppenhelg!

2009-12-11 @ 13:43:21
URL: http://fluffinutt.blogg..se
Postat av: Anna

En systemkamera är verkligen värt att investera i, vi har en jättebra från Nikon. Väldigt användarvänlig och ger proffsiga bilder trots att man är amatör. Kan jag varmt rekomendera.

2009-12-11 @ 13:51:37
URL: http://houseofsra.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Jag vill också ha en digital systemkamera. Har en som är "mittemellan" automatisk och system och den tar jättefina bilder men den klarar inte riktiga närbilder till exempel... Sen skulle jag iofs vilja ha en liten kompaktkamera med som är lätt att ta med sig. Hmmm tre kameror? Känns kanske inte nödvändigt.



Såg det porslinet igår i en liten butik här och det är verkligen jättefint. Fast vi har ju helt ny servis från Rörstrand sedan vi gifte oss så ytterligare mer porslin känns onädigt här ;)



Kram

2009-12-11 @ 15:34:19
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Therese

vi tittade på systemkamera men köpte inte nån...får bli nästa gång, vi köpte ju datorn istället.

2009-12-12 @ 05:46:09
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: