Godmorgon, godmorgon!

Är uppe med tuppen i dag känns det som, är verkligen inte van att vara uppe vid den här tiden, fick ställa dubbla väckarklockor för att komma upp i dag...
Vi ska iväg med Elwira på 18 månaders kontrollen som vi inte varit på ännu och så ska hon få andra dosen vaccin mot svininfluensan för nu har det gått tre veckor sedan hon fick den första dosen.

Kommer aldrig någonsin förstå mig på morgonpigga människor! och speciellt inte vid den här årstiden då det är bäcksvart ute och väl uppe går man runt och fryser och så får man ont i ögonen av att tända lamporna...men å andra sidan om man jobbar finns det inget val.
Ludwig är en liten nattuggla och det blir jag ju inte direkt morgonpigg av heller. Nej *gäsp* vet ni vad vad skönt det skulle vara om jag låg och sov just i denna stund :-)
Ludwig kommer ju undra vad det är frågan om när jag börjar klä på han overallen och lägga honom i vagnen och rulla iväg ut i kylan.

Nu måste jag se till att väcka de andra liven här hemma och sedan går vi alla till BVC idag. Ska faktiskt bli kul att få reda på hur mycket Elwira vuxit nu, sista kontrollen vi var på var hon 1 år, så det var ett tag sedan.

Hoppas ni får en bra Tisdag!

Postat av: Ingela

Lycka till med kontroll och vaccinering!

2009-12-08 @ 09:14:14
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: Carolina - Vinn ekotofflor från Ecoloco i min Julkalender idag!

Hoppas allt går bra idag och att ni får en fin tisdag! kram

2009-12-08 @ 10:01:06
URL: http://carolina1979.se
Postat av: unique

Hahaha... Det har du ju rätt i.



Kul att få se hur hon växer. Händer ju en del på 6 månader

2009-12-08 @ 10:46:22
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Elin

Superfin blogg!

2009-12-08 @ 11:06:54
URL: http://myselins.blogg.se/
Postat av: sandra

Hoppas det gick bra för Elwira! Vi har inte varit där sedan 18månaders kontrollen med Alvin och det var ett tag sedan, får se när vi får komma dit igen.. Jag tycker det är roligt att komma dit och titta vikt mm :)fast snart blir det spring på bvc för en annan liten iaf! Kram!

2009-12-08 @ 12:07:55
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: