Bra förskolestart



Det känns fortfarande som att det kommer fortsättningsvis gå jättebra på inskolningen fast vi bara varit där i tre dagar nu men om jag känner av Elwira rätt så kommer det inte vara några konstigheter
I måndags gick hon mest och inspekterade allt och alla och var på en egen upptäcksfärd på förskolan men brydde sig inte om oss utan gick och kollade runt på egen hand.
I går var vi ute på gården och lekte och då stoppade hon precis allt i munnen, speciellt sanden, mums :S men hon har enda sedan hon varit riktigt liten stoppat precis allt i munnen, och ska undersöka allt men det hör ju till mer eller mindre och det är ju bra att hon är nyfiken.
Men i dag, tredje inskolningsdagen så var hon inte längre intresserad av sanden *tack o lov* utan lekte med leksakerna istället, kanske hon märkte att sanden inte smakade så bra !
Idag hade vi förmodligen kunnat gått därifrån utan problem för hon gör allt utan att vara med oss, helt upptagen med allt som händer. Det är en annan som är på inskolning juts nu och han är tvärs emot vad Elwira är, mest mammig och gråter så jag är glad att hon verkar vara precis som jag trodde att hon skulle vara alltså precis som hon brukar, glad och nöjd :-)

Trodde först det bara var killar på förskolan men idag var det en till liten tjej där som varit bortrest med hennes föräldrar och så är det en som är hemma just nu för hon ska få ett syskon i dagarna, så de är tre totalt med Elwira och sju små killar. Alla killar är blonda och jag tycker de ser likadana ut hela bunten, hihi.
Elwira gav en av killarna en kram idag men han var inte lika intresserad att kramas! och igår stod hon med en annan kille och plockade vinbär, så söta!

Nu får vi bara hoppas att det fortsätter såhär bra för det känns bra att hon har börjat på förskolan och att hon verkar tycka det är roligt är viktigt sedan får vi se hur många timmar i veckan hon ska vara där, men absolit inte heltid.

(Här är lite bilder från igår)

Pappa skulle engagera sig lite i sandlådan, men Elwira var inte så intresserad av han :-)

Elwira iklädd klänning från polarn o pyret, strumpbyxor Lindex, sandaler från kavat, hårspänne H&M

Två små söta vinbärsplockare

Postat av: Josefine

vad söt hon är, tänk vad stora de blivit de små! Minns när jag började läsa din blogg, då var väl E några månader bara...



Kram!

2009-08-12 @ 20:41:06
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vad kul att det går bra! Det gick bra när vi skolade in Alvin också, 1 år sedan nu.. Tiden går så fort. Visst har han varit ledsen någon dag när vi lämnat men oftast vinkar han hejdå på en gång..

2009-08-12 @ 21:20:34
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Therese

fullt upp för lillan, så söt med! Kul att hon trivs. kramar

2009-08-12 @ 23:22:09
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: ullisar

ååh så roligt att hon trivs! skönt att se!



ps. härligt med bärbuskar på dagis! jag är grymt avis...

2009-08-12 @ 23:59:46
URL: http://ullrika.se
Postat av: Maria

Var det ok för föräldrarna att du la ut kort på deras barn som också kom med på bilden?

2009-08-16 @ 01:02:44
Postat av: Erika

Maria: Ja det är det och de tyckte samma som jag, att man ser ju inte ens deras ansikten så jag skulle kunnat ha lagt ut dom utan att ens behöva fråga :-)

2009-08-16 @ 09:54:27
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: