Vinteroverallen från Molo

Den fina Molo overallen som jag bloggade om för ett tag sedan kom igår och provades. trodde faktiskt den skulle vara för stor i strl 80 men det var nog för vi hade provat regnstället från didrikson i strl 80 som var alldelles för stort så jag fick väl för mig att den här vinteroverallen också skulle vara det.

Men 80 var snarare för litet för det ska tydligen "hänga" ca 10 cm från grenen och vara väldigt baggy enligt dom på polarn o pyret och även kvinnan jag pratade med i telefon från butik krumelur som jag beställt molo overallen ifrån sa samma sak. Molo overallen ser nog lagom ut såhär på bild men det var bara kanske 5 cm som "hängde" från grenen mätt så vi blev rekommenderade att byta till en 86.a.
Tycker overallen är riktigt snygg och verkar både praktiskt och bekväm och blev inte helt ruinerad. Ytterkläder är ju över lag rätt dyrt men det brukar vara värt att lägga en extra slant på kvalite´.
Än är det förhoppningsvis långt kvar tills den kommer tas i bruk men de här overallerna går åt som smör i solsken så det gäller att vara ute i god tid.
Finns i fler fina färger men jag föredrog en svart och kommer istället köra på färgglada vantar från samma märke och någon mössa i färg exempelvis, gillar det bättre så än att klä henne i hela färgskalan på samma gång

Postat av: Sandra

Så söt hon är! Den blir nog jätte bra. Jag sålde Alvins reima overall till ett ganska bra andra hands pris på tradera i våras så man kan få tillbaka lite pengar också.. Men nu hade jag ju kunnat spara den tills nästa men det visste jag inte då :)

2009-08-13 @ 20:17:49
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Tänk att man redan ska behöva fundera över vinterkläder... Vi testade också vinterkläder på Olle ikväll, för att kolla hur mycket som fortfarande passar. Tänk, om bara 2 månader kanske overallen behövs...Ha en fin kväll!!

2009-08-13 @ 21:03:13
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Den är så fin den overallen, funderar på om man ska klicka hem en i stl 80... Det lär ju inte räcka med en fleeceoverall denna vintern även om hon kanske inte går.



Kram

2009-08-13 @ 21:58:12
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: LiSSaN

Ohh! Den var ju jättefin! Nu gjorde du mig sugen på en till vår lilla Olivia ju ; )

2009-08-13 @ 22:13:23
URL: http://lisselissans.blogg.se/
Postat av: Rövarmamman

ÅÅÅ vad fin den va, nu blev ja sugen på att köpa en sådan till min lilla Prinsessa:) Hoppas du får en fin kväll!

2009-08-13 @ 22:16:39
URL: http://roxenmo.se
Postat av: Madde

Naaw va söt!! Va liten hon måste va eran fröken, Abbie har redan växt ut det mesta i storlek 86 (hon är iofs vääääldigt lång för sin ålder).

2009-08-14 @ 04:32:48
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com
Postat av: barnshoppingbloggen - mode & shopping för barn!

Jättefin overall! Stilren o snygg.

Tror också att du ska byta. Min äldsta är ju också född i maj, men var mkt mindre än Elwira är i samma ålder... vi hade 80 i hennes första overall :-)

2009-08-14 @ 09:54:17
URL: http://barnshoppingbloggen.blogg.se/
Postat av: Therese

sjukt söt!

2009-08-14 @ 13:59:33
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: Therese

Oh den är ju supersnygg med stjärnorna! SJälv har jag inte bestämt vilken/vilka overaller Saga ska ha till vintern. Vill gäran slippa köpa fyra st. som jag gjorde förra vintern iaf.

Var denna en sådan där riktigt varm vinter-sak som verkar tåla vind, vatten, etc?

2009-08-14 @ 15:16:20
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: