Kroppen i framtiden?

Just nu har jag glömt bort hur det faktiskt är att ha en midja , allt jag vet är att vara gravid eftersom jag varit det i nästan två år kan man säga, haha :P
Jag blev ju gravid rätt fort,  8 månader efter Elwira föddes så det var ju inte så länge jag faktiskt hade en midja ett tag där :-)
Jag gick inte upp några extrema kilon sist jag väntade henne men kommer nog ha gått upp mer med bebis nr två känns det som, men inget överdrivet tror jag. Jag har inte vägt mig sedan invägningen heller så jag har noll koll men jag mår ju bra och magen växer som den ska så vågen är inget jag behöver kolla på.
Är ju bara två månader kvar nu innan bebisen kommer! så jag har inte långt kvar nu,det är verkligen så spännande!

Efter Elwira pluppat ut så rasade mina kilon av och jag kände verkligen hur fort kroppen började återhämta sig, de tre första dagarna på BB kändes om man säger så.
 Jag hann knappt blinka och jag tänkte aldrig då eller kände någon stress med att bli av med graviditetskilona eftersom det skött min kropp på egen hand och vi hade ju fullt upp och var i en härlig bebis bubbla, vi hade ju blivit värdens lyckligaste föräldrar!

Men den här gången tror jag att jag kommer vara lite mer sugen på att få tillbaka kroppen lite snabbare och kanske till och med börjar träna? för det är något jag är grymt sugen på nu, ett riktigt hårt träningspass.
Sist med Elwira hade jag nyligen slutat amma och hade inte ens någon vilja eller tanke på att börja träna, och så blev jag gravid med bebis nr 2 :-)
Efter jag ammat klart bebis nr två så vill jag absolut ta tag i träningen, om det inte blir tidigare än så dvs. Tänk en tight, lagom tränad kropp med gärna lite synliga arm muskler, åh vad läckert och det var längesedan!så det får bli en utmaning när tiden är inne.
Med tanke på att jag kommer ha fått två tätt så är det nog rätt normalt att jag vill ha tillbaka en någorlunda kropp ganska fort, för då vet jag också att jag kommer att få behålla kroppen ett tag för det blir inga mer bebisar tätt efter bebis nr två :-)

Jag vill påpeka att det här är dock bara funderinar utan stress inför framtiden för just nu njuter jag bara av att vara gravid med min fina mage. 
Jag tycker det är jätteviktigt att ta vara på den här tiden och njuta av den för det är inte säkert den kommer tillbaka och jag älskar vara gravid.

Jag, 6 Veckor efter förlossningen

Tänk att det var våran underbara Elwira som bott i min mage :-) här är hon två månader

Jag, 3 månader efter Elwira föddes


Postat av: Lina

WOW vilken kropp! Jag såg nog mer ut som en flodhäst efter! ;)

Lycka till med bebis nr 2. Ni ser ut att vara en jätte fin familj!

2009-08-06 @ 22:01:24
URL: http://www.gammalfjortis.se
Postat av: Ingela

Du har verkligen bra förutsättningar för att snabbt komma i form efter förlossningen - du är ung och du verkar ha bra gener! :-) Jag tror inte du kommer ha några problem med det. En annan fick kämpa ett år innan jag var tillbaka (eller jag är i bättre form nu än vad jag var innan Ida faktiskt) men min kropp är rätt trög och sen är jag äldre :-)



Men som sagt, jag tror du kommer komma tillbaka snabbt. Och för träning är det ju aldrig försent! Man mår så bra av det och det ger energi.



Ha en fin fredag!

2009-08-07 @ 08:30:32
URL: http://lifeofingela.blogspot.com
Postat av: sofia

Får nästan lust att börja gråta när jag ser bilden på dig tre mån efter förlossning... Visst, vi har helt olika kroppstyper men nu är det över två år sen jag fick mitt sista barn och ja, jag ser fortfarande lite gravid ut :o Blir till att skaffa träningskort NU!



PS. Du är jättefin

2009-08-07 @ 17:51:00
Postat av: Erika-one chic mama

Sofia: Nej gråt inte för tusan! alla har ju som sagt olika kroppstyper och olika förutsättningar så man "kan" ju egentligen inte jämföra sig med någon annan. Ett träningskort har jag nästan lovat mig själv att skaffa sedan också! ska försöka få med min sambo att träna med, enklare att träna med någon man tycker om :-)

2009-08-07 @ 18:13:49
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Madde och Abbie

Jag är sååå avis på dig.. OK. jag kom iform rätt snabbt jag med efter Abbie föddes (måste va åldern), men på dig syntes det ju inte att att du fått barn. Du måste ha uber perfekta gener för att få barn ;) Jag har börjat träna på ett ställe där dom har barnvakt, Abbie hatar iofs barnhörnan så det brukar inte gå så bra.. men det är ändå sjukt skönt att röra på sig och känna att man bli smidigare och starkare :) Du är SUPERFIN.. både ogravid och gravid :) Kram

2009-08-07 @ 23:54:26
URL: http://www.maddes-cali-dreamin.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: