Ikea & strålande sol

*Puh* då är vi hemma efter en dag på IKEA som är ett bland få  ställen som har öppet idag. Det var lungt där idag,  eller jag tycker alltid det är ganska lungt där faktiskt, men jag vet att det inte är så alla gånger men på något sett har vi alltid lyckats vara där när det varit lungt, det gäller väl att tima in rätt datum och tider kan jag tro, på en löningshelg jag jag tänka mig att det inte är alltför roligt att behöva trängas och köa.

Jag strosade runt med min lista i högsta hugg och M tycker det är sådär lagom kul på IKEA så han satte sig eller stod och väntade med Elwira på nästan varje avdelning :-) jag köpte bla lite nytt porslin, en liten tavelhylla, hylla till badrummet, ramar, gardinstänger och annat smått och gott som vi behövde.
Elwira var lungn i sin bilbarnstol och M var också snäll som faktiskt följde med trots att IKEA inte är hans favoritställe.
Sa till M på IKEA: "-Det här var väl inte så tröttsamt? Du behöver ju inte springa runt" M- "Nej, men jag blir trött av att  se andra folk springa runt" Hahaa!,det är så typisk han med sina kommentarer, och man kan inte nanat än skratta åt han ibland :-)
Så det var skönt att få hem lite saker som jag saknat.

Blev inga köttbullar på IKEA utan vi åkte och åt lasagne och sallad istället- mycket godare.Provade nya Ben & Jerry´s glass från GB som var god men jag föredrar hellre deras glass i bytta. Är så mätt nu så det ser nästan ut som jag är i 9:e månaden *hoho*

Jag hade tänkt att åka till Nkpg idag men jag tror inte jag orkar det, M kommer förmodligen behöva jobba nu i helgen och jag har inte ork att åka själv med Elwira, för när jag mår dåligt och knappt orkar med mig själv men måste ta hand om Elwira så blir det jobbigt och jag vill inte riskera att  sätta oss i den situationen. Även om mormor, morfar är där så är Elwira mitt ansvar och jag vill inte känna mig otillräcklig. Så påsken kommer nog firas här med M:s familj, men det blir så klart trevligt det.

Elwira somnade så fort vi kom hem så nu ska vi plocka upp kassarna och sedan när hon vaknar ska vi ut igen, det är ju så härligt väder ute helt otroligt!

Ha en fortsatt trevlig långfredag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: