Ultaljud!

På förmiddagen ska  vi vara iväg på ultraljud! Det ska verkligen bli roligt! Jag minns när jag var i samma vecka som nu, 17 och var på ul, det var så kul att man faktiskt kunde se så mycket, för nu är ju bebis så pass "stor" att den är precis lagom att kunna se mycket av.
När vi var och kollade Elwiras kön i Stockholm, så var hon så stor så kunde man inte längre se hela kroppen på en och samma gång :-)
Apropå kön, den här gången ska vi INTE kolla könet det är vi helt eniga om. Men förra gången så ville vi absolut veta för vi var så nyfikna, men det är väl så med nr 1 då är allting nytt. Och vi var som barn på julafton som ville öppna paketet direkt.
 Den här gången är vi mer avslappnade när det gäller bland annat det och det ska bli superkul att få en riktigt överraskning där på BB. Det ska bli som en present som inte får öppnas förens då, en riktigt rolig överraskning! Åh vad jag längtar nu, till vårat riktiga paket =) och idag ska vi få en titt på det lilla livet! Hej bebis, vi älskar dig!






Postat av: Linda

Spännande!



Jo jag har hört det mesta då tre av mina vänner fick barn för fem och sex veckor sedan.

Perfekt att ha dem att fråga =)

2009-04-21 @ 09:26:30
URL: http://ahren.blogg.se/
Postat av: Elin

Å så spännande! Jag hoppas att allt går bra! Kram kram

2009-04-21 @ 10:01:09
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Vad kul :) Blir väl en flicka.kram

2009-04-21 @ 10:11:50
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/
Postat av: Lina 23 år (3 barnsmamma)

Åh vad mys! Själv fick jag min present igår, en liten kille. Sitter här på bb och snosar bebis i skrivandet stund:)

2009-04-21 @ 11:35:48
URL: http://linaseto.blogg.se/
Postat av: Therese

Riktigt skoj! Du får berätta hur det var sen! Som tur är har vi ju grejer till både kille och tjej :) så liten men allt finns där. Det finns ju riks att du ser snorren om det är en kille jag såg ju Viggos

2009-04-21 @ 11:41:51
URL: http://theperfectwife.blogg.se/
Postat av: ullisar

åh fina lilla underbara yngelbäbi! en liten bensprattlare minsann! känner du mycket kickar? eller ligger h*n så det inte känns (än) kanske?

2009-04-23 @ 00:45:14
URL: http://ullrika.se
Postat av: Klara

Hej hej å grattis! Jag grattar även mig själv eftersom jag är i v14 :) Vi ska ha vårt första barn i oktober och jag läser här att när ni fick er dotter så kollade ni könet. Jag vet att det är helt individuellt och vi funderar på hur vi ska göra men jag skulle ändå gärna vilja veta hur du ser på saken. Rekommenderar du det eller "ångrar" du att ni gjorde det, att själva spänningen försvann...

Hälsningar,

Klara

2009-04-23 @ 18:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: