Taken

Nu har vi nyss kommit hem på en kvällspromenad som M prompt envisades med att det skulle vara bra för mig som legat inne hela dagen i går och idag.
Och något bättre kanske det kändes när vi var ute och gick, det var inte heller så kallt ute utan bara skönt att komma ut en sväng faktiskt. Efter ett par alvedon så har min huvudvärk gett med sig lite men känner mig fortfarande yr.

M köpte hem kinamat förut och jag åt fyra små rätter men tog bort de två kycklingrätterna och ersatte de med vårrullar och friterade räkor istället. Vill ju inte riskera att få glas i kycklingen! det är ju fruktasvärt det som pågår just nu.
Och senast igår tror jag det var så läste jag att någon även upptäckt glas i korv! det enda som faktiskt lät komiskt med artikeln var "korven har nu beslagtagits av polisen"! Även fast det är hemskt så kunde jag inte låta bli att dra på mungiporna åt just de raderna.

Nu är jag tillbaka på platsen jag legat på i stort sett hela dagen och ska sätta på en film strax, "Taken" som verkar riktigt bra och spännande, skönt med filmkväll.

Ha en fortsatt trevlig Fredagskväll!

Postat av: lovisa

du har inte funderat på att det kan vara lite ångest du har nu inför jobb å allt,det kan bli så där jag vet!!! ta hand om dig och försök vila! kram från lovisa

2009-04-03 @ 22:06:22
Postat av: frida

Men nu har man ju hittat glas i frukt med ju, hörde det på tv4-nyheterna. Helt galet!

2009-04-03 @ 23:15:12
URL: http://racke.blogg.se/
Postat av: elin

Den är jättebra den filmen, men väldigt väldigt hemsk!

2009-04-04 @ 11:29:51
URL: http://elinjacobsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: