Svimmat

Idag blev jag inte långvarig på jobbet för jag höll på att svimma ett flertal gånger så jag fick gå in och sätta mig ner en stund och dricka vatten, men det blev inte bättre så tillslut fick jag gå hem. Fick även en grym huvudvärk på samma gång och den korta biten hem kändes som värdens längsta.
När jag kom hem gick jag raka vägen och slängde mig i sängen och var helt snurrig i bollen. M och Elwira var inte hemma men vaknade någon timme senare när jag fick lillans hand i ansiktet.
Myste lite med lillan som gav mig lite tröst. Gick upp en stund för att äta men då svartade det för ögonen men måste ha vaknat upp bara någon minut efteråt för M var inne på toaletten och hann inget märka. Obehagligt som bara den var det.

Har mestadels sovit och suttit och vilat i soffan hela dagen, skulle gärna läst en bok men det gick inte ihop med huvudvärken. Känner mig bättre nu men det var inget roligt alls att behöva gå hem andra dagen på jobbet... känner mig så ynklig *suck*

Det har varit 14 grader här idag och M har varit ute och njutit av våren, hade gärna velat kunnat gjort det jag med. Är inte så glad just nu men det blir säkert en bättre dag i morgon.

Postat av: Ingela

Men oj! Stackare! Vad är det för något? Migrän? Hoppas du kryar på dig snabbt!



Styrkekramar från oss

2009-04-02 @ 18:23:51
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Kristin

Men usch vad jobbigt. Har detta hänt förut också eller var det första gången. Hoppas att du snart mår bättre.

2009-04-02 @ 19:22:27
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Trude

Nä fy vad hemskt:(. Hoppas att du mår toppen imorgon och det var ju tur i oturen att du inte svimmade inne i butiken;). Krya på dig!:)

2009-04-02 @ 19:34:15
URL: http://trudes.blogg.se/
Postat av: Nina

Men stackare då :-( Hoppas att du mår bättre ikväll. Kram!

2009-04-02 @ 20:17:50
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men fy vad obehagligt! Var det migrän som orsakade det eller vad hände?

2009-04-03 @ 08:09:29
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: