Svarta kavat

Idag hämtade vi ut dessa små söta kavat skor som kom efter bara en dag efter vi beställt dom ,supersnabb leverans!
Just den här modellen som är normal/bred blev precis så bra som jag hoppats på till Elwiras små och lite knubbiga fötter. Det kommer absolut bli fler köp från det här märket. Sjäva skorna känns mycket stadiga och och bra.

Det jag tyckte var bra med sidan vi beställde ifrån var att de skriver ut hur många millimeter skorna är och hur passformen är, så det var bara att mäta Elwiras fötter innan vi la en order.
Barnsko specialisten rekommenderar "att det bör finnas ca 1,5 cm tillgodo när skon tas i bruk" och det gör det nästan på den här storleken vi beställde, så vi får väl se hur länge hon kan ha dom då?
Tycker det är viktigt med bra skor på fötterna och jag är helnöjd med dessa, kanske skulle ta och beställa ett par vita också...

Beställda från Barnsko specialisten Kavat, modell "Max"

Postat av: Anonym

2009-04-16 @ 21:36:39
Postat av: Maria

Jättesöta! Jag köpte ju ett par kavat till Ally i vintras i stl 20.. mätte foten nu i en skoaffär och hon kan fortfarande ha dom. Dom säger att en barnfot växer 1 cm per säsong elr 5 mm på ett halvår. Så om det är 1.5 cm tillgodo kan hon ha dom länge! Ally har nu 1 cm tilllgodo och det kan hon nog ha hela sommaren tror jag. Kavat är superbra!

2009-04-16 @ 21:39:43
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: E

jättesöta!

jag älskar kavat skor, superkvalitet o dom sitter jämt så bra på foten. Vita skulle nog va jättesött till sommaren, om dom inte blir för varma då.

2009-04-16 @ 21:43:11
URL: http://lukasonelliesmamma.blogg.se/
Postat av: matilda - mercedes mamma

-en fråga om skorna bara- är de svarta eller marinfärgade? är de "max-modellen?"

2009-04-17 @ 15:13:49
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Hanna

åh, dom hade jag oxå velat ha till min prinskorv Neo. men han hade för breda fötter... så tjejen i skoaffären rekomenderade ett par med kardborre istället. väldigt praktiskt! =) oxå kavat...



BTW, vilken super söt dotter du har... ;O)

ha en bra dag! kram hanna

2009-04-18 @ 08:49:40
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: