Full rulle & kvällspromenad

Det har varit jobb för mig hela veckan nu och det har gått jättebra förutom att jag känt av yrseln lite till och från, men det har gått över rätt fort så jag har kunnat jobba som vanligt.
Är verkligen SKÖNT att vara tillbaka på jobbet nu och att jag "klarat av" att jobba utan att må som jag mått.
Om jag skulle behövt gå hemma längre än till nu så ! Och dessutom hinner man tänka så mycket mer då, jag älskar att vara med Elwira men jag trivs verkligen med att ha jobbet också nu.

Jag jobbade även idag i butiken och det var full rulle från början till slut, löningshelg och folk blir som galna. Efter jobbet så gick jag hem en sväng och fick se Elwira som helt plötsligt hade börjat gått på egen hand idag och en hel massa steg på en gång innan hon satte sig på baken (se inlägget under detta)
Efter att ha varit hemma ett tag så gick vi alla på en skön kvällspromenad i solen och det var så skönt efter att ha varit inne en hel dag. Väl hemma gjorde vi iordning middag och åt i hop alla tre och Elwira åt så fint och äter även en hel del plock mat nu, ser så sött ut.

Jag har nyss badat och nattat Elwira för första gången på hela veckan nu, eftersom jag har jobbat så har ju M haft henne och gjort det. Idag kändes det verkligen att jag varit borta från både M och Elwira.
Men i morgon så är jag ledig och då ska jag passa på att vara ute så mycket som det går med lilla familjen :-)

Ha en fortsatt trevlig lördag!  


Postat av: Phialia

Får man fråga vad det är för en butik du står i? förstår om du inte vill säga. Har själv lite spookie idéer om att man inte vill säga. Men jag bor ju inte i västerås o jag är inte farlig :D

2009-04-25 @ 20:01:25
URL: http://phialia.devote
Postat av: Matilda - Mercedes mamma

vad jobbar du med ? :)

2009-04-25 @ 21:31:36
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej hallå, ja jag är fortfande kvar =)

Hade hoppats på förlossningen vid den här tiden men icke!

Hoppas ni får en bra dag i morgon

2009-04-25 @ 21:36:37
URL: http://ahren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: