Fixarna

Jag, M och Elwira har för en stund sedan följt med pappa till tåget och jag gjorde iordning en liten "matsäck" till han som han förmodligen sitter och smaskar på nu =) Tack igen pappa för hjälpen.
Efter vi kramats hej då så gick vi vidare och handlade lite snabbt och sedan hem för att äta fläskfilegryta med pressad potatis som jag gjorde ikväll, riktigt  gott om jag får säga det själv.

Vi har fått saker gjorda här hemma idag, även om den mesta tiden gick åt att hämta borr mm ute hos M:s föräldrar, samt besök till IKEA samt köpa olika beslag. Men skohyllorna är ihopsatta samt spegeln + hatthyllor är på plats (äntligen) 
I köket fick vi upp en hylla och "Keep calm and carry on" tavlan. Elwira har fått gardiner uppsatta och i matsalsrummet kom en lång gardinstång på plats.  Så sådant roligt jobb har vi gjort här hemma idag, och jag får väl fota resultatet på vissa saker snart  =)

Känner mig ganska trött nu men ska bara sitta ner en stund för sedan måste jag dammsuga efter borrningen men jag får göra det lite diskret och köra på låg effekt eftersom Elwira sover. Och så måste vi plocka med lite annat är hemma nu ikväll. M står och diskar just nu så jag ska väl gå och vara lite aktiv jag med ;-)


Postat av: Linda

Ja vi vill se resultatet =)

2009-04-16 @ 08:25:00
URL: http://ahren.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Hej hopp! Är i vecka 9 snart och märker hur kroppen börjar förändras.. Kör du vanliga kläder och större tröjor/toppar? Eller när börjar du med mammakläder? Jag är lite i mellanlandet, ser nog bara tjock ut just nu, är svullen och så. Tips på kläder i vår sits uppskattas enormt :)

Kram!

2009-04-16 @ 09:59:40
Postat av: Jenny Jenny

Jag tycker också vi ska få se någon bild...

2009-04-16 @ 10:28:19
Postat av: Erika

Charlotte: Hej! jag ska svara på din kommentar i ett inlägg istället (senare idag). Skriva hur jag tänker och klär mig efter magen =)

2009-04-16 @ 11:11:58
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Härligt! Tack snälla, ser framemot det inlägget :)

2009-04-16 @ 11:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: