Ärligt talat...

Dessa H&M leggings var en av sakerna som jag beställt från H&M men jag trodde inte det var sån här hög modell, beställde fel.
När jag väntade Elwira förstod jag inte heller mig på sån här mamma modeller med hög skärning/mudd över magen, jag kunde helt enkelt inte gå runt och känna att byxorna satt nästan uppe i armhålorna!
Vad fyller dessa egentligen för funktion? Jag vet att det finns något som liknar en gördel som man kan använda för att ge magen stöd. Men vad ger en mudd från en byxa eller som dessa leggings för stöd egentligen, inte ett dugg enligt mig, det är bara obekvämt.
Jag drog upp toppen igår och frågade M, "vad tycker du egentligen om det här?" han bara log, han ville väl inte svara för han trodde kanske jag fått för mig att jag gillar sådana här mamma-varianten :-) Nej, tack det här går helt bort för mig.
Jag använder lågt skurna leggings och strumpbyxor istället som är lite lösare i resåren, det gjorde jag sist och det fungerade utmärkt. Provade också mamma strumpbyxor, men de satt inte ens uppe, utan åkte ner och då var jag runt 7:e månaden, och tusan vad obekvämt det var.
 Mamma strumpbyxor/leggings måste ju bara finnas för att företagen ska tjäna mer pengar? jag tycker då inte alls om det

I'm to sexy for my love...HAHA!


Postat av: Anonym

Håller inte alls med dig.....har alltid haft höga mammabyxor för att slippa att de sitter åt under magen. bebisen ligger ju precis där just nu. Handlar ju inte bara om att vara sexig utan att det ska vara 100 % bekvämt.

2009-04-23 @ 12:46:12
Postat av: E

jag tror meningen e att man ska ha dom först när magen e "megastor" o man typ inte får på sej nåt annat skratt

för jag kommer ihåg att jag testa såna när jag inte hade så stor mage o då tyckte jag dom va hemskt obekväma, men sen i 8-9månaden va dom d skönaste som fanns tyckte jag!

2009-04-23 @ 13:45:56
URL: http://lukasonelliesmamma.blogg.se/
Postat av: Petra

Haha håller med :-)det ska ju vara skönt.

2009-04-23 @ 13:52:35
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

jag kan nog inte hålla med dig heller, även om jag inte varit höggravid än ;-) men jag tänker mig att det är jätteskönt med höga byxor/leggings för att just ge lite stöd åt magen.

Och även nu vill jag inte ha tajt längst ner över magen eftersom bebis som sagt ligger där och inte vill ha för tajt... Så just tajta grejer får gärna sitta högt :-)

2009-04-23 @ 18:04:38
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Ingela

Ha ha! Inte var de särskilt snygga inte :-D



Men jag gillade de högre skurna leggingsarna, det var skönt att dra upp på lillmagen.

2009-04-23 @ 18:05:25
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Kristin

Jag körde på samma som dig när jag var gravid, låga byxor, leggings, som satt under magen. Tyckte inte heller om att ha någon stor mudd över mageen. Men smaken är som baken :)

2009-04-23 @ 19:34:37
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Erika

Anonym: Haha, nej det är så klart att det inte handlar om att vara sexig, anledningen till att jag skrev "I'm to sexy for my love" under bilden var för att jag gick runt och sjöng den när jag hade dom på mig =) Smaken är som baken och jag gillar inte ALLS när något sitter över magen som sagt, inte ens som höggravid

2009-04-23 @ 19:41:50
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Anonym

Anonym: heter Sara...Jag förstår hur du menar...var inte meningen att låta påhoppande:-) Ha en bra dag!

2009-04-24 @ 08:14:20
Postat av: Karoline

Nu e ja gravid o får speeeeel på alla höga leggings.. Vill ha låga, men kan inte hitta.. Har ni nåt tips? Var har ni hittat nånstans??

2009-05-25 @ 21:14:13
Postat av: Erika

Karoline: Grattis till bebis i magen =) Jag använder just nu bara Gina tricos tights med långa ben och viker bara ner mudden, de är grymt sköna! annars finns det snygga gravid tights på topshop.com (mammakläderna)

2009-05-25 @ 21:18:04
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: