1 April för 23 år sedan

Detta skrev min syster T på sin blogg idag om dagen då mina systrar träffade mig på BB för första gången!

"Den första april för 23 år sen var en speciell dag! Min syster E hade kommit till världen dagen innan och vi skulle få komma och hälsa på mamma och E på sjukhushotellet de bodde på. Mormor, morfar, syster R och jag åkte dit.
Det var en solig vårdag. När vi kom till rummet så var mamma och duschade. Pappa hade berättat att E hade ett litet sår på tån och att hon hade mörkt hår. Jag och R kunde inte vänta på att få se det lilla livet så vi gick iväg från rummet för att uppsöka duscharna. Utanför duschrummet stod en säng en sån gjord av genomskinlig plast och där låg en bebis.
Vi tittade på varandra och undrade kan det vara vår syster? Vi tog en check och såg ett sår på tån och sen gick vi in och frågade mamma, det var hon! 

När vi gått därifrån så gick vi på restaurang och sen firade vi med att få köpa en Barbequepåse chips. Kändes som värsta festen när man var tio år.  När E väl kommit hem en vecka senare var det dags att testa henne. Vi kollade om hon fick plats i dockvagnen, om hon kunde sitta i vår barnfåtölj mm. Blev inte en lung stund för henne ibörjan för hon var vår livs levande lilla docka. kram på dig lilla sis"


Postat av: Ingela

Vad gulligt! Vad skönt att första dagen på jobbet gick bra. Ja, det måste vara riktigt skönt att ha så nära hem från jobbet.



Mörkläggningsgardiner ska vi nog också köpa, det är verkligen ljust ute nu.



Ha en fin dag! :-)

2009-04-02 @ 08:05:08
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Josefine

Vad fint skrivet!



Skönt att det gick bra på jobbet!

2009-04-02 @ 09:19:38
URL: http://blaeld.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag studerar för tillfället. Läser till nåt jag vill jobba med senare. Så att trivas med jobbet blir inget problem för mig.

Hoppas din andra dag på jobbet blir lika bra som den första.

2009-04-02 @ 12:38:58
URL: http://trekillarochentjej.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: