Utmaningen om höstens trender

Utmaning från Petras blogg

1.)  Spets - Super snyggt, alltid! Perfekt till vardags och fest, gillar bäst svart och vitt i spets på klädesplagg. På undies passar alla kulörer.

2.) Höga Stövlar - Gillar höga stövlar, även lårhöga fast då ska de vara platta utan klack, annars blir det för mkt Pretty woman ;-)

3)  Vadlånga kjolar - Nja inget jag kommer skaffa. Svårburet plagg men kan dock vara snyggt om det är en tight pennkjol med hög midja och skyhöga klackar till.

4.) Baggy jeans - oh yes! till tight topp eller tröja. Slappt och snyggt.

5)  Det dressade modet - Jättesnyggt men inte för uppklätt så det blir för mycket tråkig kostymnisse känsla.

6)  Halvöppna skor typ håliga skor- Ja jag hör till dom som tycker det är snyggt, har vant mig nu men om de passar till Sveriges klimat är en annan femma....

7)  Kilklackar- Bästa skon när man inte orkar ha klackar eftersom kilklackar är så bekvämt, bra för de som har svårt att gå i heels.

8)  Capen- Jättesnyggt med voluminöst upptill och tight nedtill eller vice versa. Med slimmade jeans och klackar kan cape vara fin fint, då blir det inte tantigt.

9)  Leopardmönstrat- Ja på rätt sätt! Som på party topp eller leggings till en övrigt enkel outfit.  Aldrig från topp till tå, som på Jordan

10) Kappor i glada färger- Är snyggt att ha någon enstaka i färg, eftersom jag oftast har kappor/ ytterjackor i neutrala färger. Jag har en rosa trench men skulle gärna tänka mig en snygg grön, i den "perfekta" gröna färgen :-)

11) Rutigt - Jag gillar rutiga kjolar! Och en storskjorta till skinnjacka kan vara så snyggt!

12) Väst- Jättesnyggt till en basic topp eller en pälsväst som ytterplagg.

13) Hatt och andra huvudbonader- Jo då! supercoolt. Och lite större mössor bakåthasade på hjässan, me like!

Jag gillar det mesta beroende på humör :-)  Men nästan allt är snyggt beroende på hur man bär upp det!
Det viktigaste är att trivas i det man sätter på sig, och aldrig dra på på sig något bara för att det är trendigt, om det känns fel så blir det fel.



Postat av: Petra Bloggar

heeey kul att du antog utmaningen! :D

blev nyfiken här nu, en cape som är stor upptill och tight nertill (?) häftigt, var kan man se en sån, I might like it ;-)

2008-09-26 @ 19:21:59
URL: http://petraodaniel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: