Soffpotatis

Vissa dagar bara rusar iväg och andra dagar får man saker gjorda, men idag är en sådan dag som bara har rusat iväg.
Varit och prov suttit några soffor idag, jag och M föll båda för samma, det var en STOR med divan, ja riktigt stor var den. Missade att kolla måttet på den, kan vara bra att se hur långt den kommer sträcka sig längs väggen i vardagsrummet, men förmodligen åker vi dit snart igen.
Vi ska åka till Mio och EM och spana också, IKEA är helt uteslutet trots att de har några enstaka sköna soffor men inte så snygga dock.
Just nu har vi EKTORP serien därifrån och dom är sköna att sitta i och priset är bra, men nu så ska det vara bekvämt OCH snyggt.
M är mest för skinnsoffor av hög kvalité, medan jag är mest för de i tyg. Har inget emot skinnsoffor om de är snygga, men jag föredrar en i tyg. M är tvärtemot han föredrar skinn men har inget emot tyg så det är inget problem. Den vi såg idag gillade båda skarpt så det var bra.
Skulle vara snyggt i hus om ex man har två vardagsrum/sällskapsrum att ha en tygsoffa i ena rummet och en skinn i andra, fint att mixa lite.
 Den vi hittade idag är en soffa man kan sitta och ligga skönt i länge länge och bara mysa.
Men som sagt vi måste kika efter andra också, så man inte slår till på första bästa, trots den känns som den första bästa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: