Familjegrupp på BVC

Har varit iväg på familjegrupp på BVC på fm idag tillsammans med Elwira och M och det var "matprat" tema den här gången, inte direkt super givande, det mesta har man ju läst om och mycket handlar ju om sunt förnuft, men men vi var där ivarjefall.
Vägning och mätning gjorde vi också när vi var där och nu väger Elwira 7425 och är 65 cm lång och så fyller hon fem månader nästa Måndag, så hon äter och växer fortfarande jättebra och det är skönt. Man märker att hon är en nöjd tjej.

Efteråt var vi upp i lägenheten och ikväll ska fönstren bli klara, de var i stort sett färdiga när vi var där idag. De har nämligen bytt ut alla fönster till nya.
Och en städfirma var där för någon dag sedan, vilket var väldigt dumt eftersom det var mycket skit från fönstren och arbetarna som röjer runt samt att de nya fönstren måste putsas så det blir för städfirman att komma dit igen. Alltid ska det vara något...
Blev lunch på stan idag också. Var mysigt att vara ute i det härliga höst vädret idag nu när solen skiner och man börjar se alla härliga färger på naturen!
Det ser så härligt ut när solen lyser på all grönska, man blir på bra humör med.






Postat av: Sofia

Du har helt rätt, det märks när en unge är nöjd. Många tycker att Alex är så glad hela tiden och han är verkligen världens solstråle. Men han har ju liksom inget att klaga över. Det enda han är förbaskad över är att han inte fått kläm på hur man kryper än. Han försöker och försöker men kommer ingen vart. :)



Ja, det är verkligen skönt att allt börjar återgå till det vanliga igen. Det var asjobbigt när hela kroppen var i uppror.

2008-09-29 @ 16:15:56
URL: http://vildvittra.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: