Adapter hit o stol dit

Har nu ÄNTLIGEN fått tag på och beställt  en adapter till våran Acta graco bilbarnsstol så man kan fästa den på barnvagnen, enkelt och smidigt, en bland de bästa funktionen med Bugaboos vagnar! Teutonia har också samma funktion har jag sett och det är kanske något mer märke som tagit efter Bugaboo nu, det kommer ju alltid kopior.
Det var inte det lättaste att få tag i en adapter till Acta, dom är slut nästan överallt och höll nästan på att beställa en från England, men så hittade jag en på Kidzshoppen till min lycka.

Egentligen skulle vi köpt en bilstol från Maxi Cosi (exempelvis Cabrofix 0-13 kg) eller Bugaboo by Takatas egna.
Men M hade inte ro i kroppen att vänta några veckor på stolen så han åkte och köpte en dagen vi skulle åka hem på babyproffsen och då blev det en Akta i bara farten, det är inget fel med själva stolen, den är vi väldigt nöjda med.
Något som vi ångrat lite i efterhand eftersom adaptern till dom andra är så mycket mindre och nättare (som ni ser på bilden) Vi får den som är som en ställning *haha* Men men, smidigare med den än ingen alls.
Får se hur det blir när vi får den levererad, om vi behåller det så eller fixar ny stol + adapter till.
Syster T frågade mig vilken stol vi hade, och jag sa att hon inte ska skaffa den vi har, så jag hoppas hon inte gör det för det var en liten tabbe.





Bilder: Bonti Webbshop och Kidz shop


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: