Strömavbrott

Just när man kommit innanför dörren så blev det strömavbrott här, verkade som hela huset vi bor i samt varuhuset mitt över också hade det. Helt mörkt och otåliga människor stod och väntade vid bankomaten och så för en sekund kom elen igång och bankomaten började lysa, men sen blev det svart igen och så höll det på så några gånger tills elen kom tillbaka helt. Var lite kul att stå och studera dessa stressade människor :P

Som tur var så varade det inte mer än ca 15 min. Men jag höll nästan på att bege mig ut i regnet med en termos och be om vatten på något fik. Vatten till Elwiras flaska altså.
Men hon hann somna, hon trodde väl det var natt när allt släcktes ned och blev mörkt- för det är ju redan rätt mörkt ute, och så regnar det dessutom.

Usch tänk en fredags kväll i total mörker utan att kunna laga mat eller gå på toa med lyset på...  vad bekväma och beroende vi är av elen! och vilken lyx el vore för många människor i U-länderna.

Ingenting bör man ta för givet.


Postat av: Amanda

Jättefin blogg har du! :)

2008-11-14 @ 15:23:23
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Thina

Javisst vad man tar saker för givet! Man borde uppskatta allt mer, absolut. Tänkte samma sak med elen vid strömavbrott på landet, och där kan man inte använda vatten hej vilt heller så det är också en sak, tänk att vara utan vatten inomhus i kranen! Ouups, usch :p

2008-11-14 @ 15:41:51
URL: http://superthiniz.blogg.se/
Postat av: Erika

Ja vatten och el är inte en självklarhet för alla så man är tacksam att man lever där man bor.

2008-11-14 @ 15:59:54
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: