Prinsessan på ärten

Nejdå, känner mig inte som prinsessan på ärten, den här gången blev sängen bra eller det är väl kanske lite för tidigt att svara på det när man bara sovit en natt i den.
Väldigt skönt att äntligen få fler madrasser och komma högre upp, ungefär 64 cm hög är sängen nu och det är så mycket skönare att lägga sig och kliva upp ur den än den förra och den hade vi inte fått upp på ben heller eftersom de hade missat skicka med skruvarna. Samma bredd på den här som förra, 180 tycker jag är perfekt.
Framförallt är det lättare att ta sig ur den, nu låter det som jag är 100 år men jag har svårt att kliva upp på morgonen inte p g a av att jag har ont någonstans utan för att jag ofta är så morgontrött och har alltid varit det.

Så nu ser det rätt bra ut, känns lyxigare med en hög än en låg säng också. Vi har verkligen sovit skönt och länge i natt, även Elwira har sovit ovanligt länge idag tror klockan var ungefär 9 i morse då hon väckte oss med små läten och bökade runt i spjälsängen för fullt som hon brukar göra på morgonen.
Vi har bara legat och myst hela lördags förmiddagen i sängen jag, M och Elwira och det var så skönt, att bara ligga kvar under varma täcken och prata och mysa med Elwira.
Sitter faktiskt fortfarande i morgonrocken och har ätit frukost eller brunch kan man ju kalla det, smörgåsar smoothie och pannkakor, mums mums!

M har gått iväg på några ärenden och Elwira har tagit sig en lur så jag ska passa på att ta en snabb dusch.

Hoppas ni får en trevlig Lördag! Puss

Postat av: Ingela

Glömde: tack för gratulationen!

En bra säng är viktigt. Vi investerade i en riktigt bra säng för 2 år sen och det är inget vi ångrar. Den är också ganska hög, (typ koninentalmodell med dubbla madrasser) och det är bara att svinga benen över kanten och kliva upp! Vi valde en 180 cm bred säng för att ha plats för en eller två små barn i sängen också. Vi tycker barn ska sova i sin säng men det är mysigt att ligga tillsammans och mysa på helgmorgnarna. :-)

2008-11-08 @ 13:25:16
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: