Pälsen

Kom på igår att jag missat att visa den fina pälsen (fusk) som jag äntligen fick tag på samma dag den kom in till H&M trend i Stockholm.
Delade med mig av en liten titt då jag köpt den, men visade den aldrig ordentligt på.
Och som jag ringt efter denna! Hade ringt varjedag till ALLA H&M trends butiker 2 gånger per dag för att få tag på den här *hihi* och så tillslut en dag när jag ringde och frågade sa sa kvinnan i luren plötsligt ja! snacka om att jag blev glad, och egentligen hängde de inte undan dessa, men eftersom jag inte bor i Sthlm och gjorde mig besvär att åka dit för just den här så gjorde dom ett undantag, tusen tack H&M.

Jag älskar den då den är rätt stor, och fluffig den har aningen kortare ärmar, och en kvinna jag talade med på H&M innan de fått in den sa att den hade tre kvartsärm, men det kan jag inte påstå att den har. Men förmodligen blir den kortare ärmarna på en längre person, och jag är inte så värst lång så på mig blir den bara lite kortare i ärmarna.
Men hursom så är jag glad att jag fick tag i en, för dessa gick åt som smör i solsken!


Postat av: Mindy

God eftermiddag..Alltid skoj att köpa presenter till de små barnen..finns så mycket..Vad för skoj blev det inköpt? snygg jacak på dig :)

2008-11-24 @ 14:05:16
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jättejättesnygg! Bra köp!

2008-11-24 @ 15:32:20
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Ingela

Ps. Du ser lång ut på fotona! Hur lång är du i strumplästen, om man får fråga? ;-)

2008-11-24 @ 15:33:25
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Maria

Jättefin!

2008-11-24 @ 22:10:27
URL: http://mclachlan.blogg.se/
Postat av: Frida

Den jackan har jag också spanat på - så snygg! :) Men eftersom jag har en stor vit pälsmössa kände jag att det blev lite för mycket päls med en jacka också. (men det är nästan så jag ångrar mig när jag ser din..) :)

2008-11-24 @ 23:25:43
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: