It's True!

Dem absolut skönaste och bästa jeansen jag någonsin haft är mina par från True Religion. Många jeans känner jag mig instängd och obekväm i och många är dessutom så stela, men dessa är både snygga och grymt bekväma, jag brukar säga att det är som att ha på sig ett par mjukisbrallor faktiskt :)
Och dom passar lika bra till fest som till vardags. Och de är nog de enda paret jag verkligen känner mig helt bekväm i när man busar runt med Elwira, och man kan känna sig både bekväm och snygg i de.
Om jag hade haft råd hade jag velat haft ett helt gäng av dessa! Jessica Simpson bla har ju blivit sponsrad av det här märket, det skulle jag också vilja bli =)
I vilket fall ser jag dessa jeans som en investering och jag skulle gärna tänka mig ett till par, och dessa nedan är klockrena. Skulle vilja ha en något rakare modell nästa gång...

I USA så får du betala hälfen av priset än vad de kostar här i Sverige, så om du åker dit någon gång, passa på! 
Ett bra jeansköp är det om du vill satsa på ett par kvalitets jeans som bara blir snyggare med tiden och håller efter tvätt efter tvätt och det blir inga knän på dom och passformen är alltid perfekt- It's True!

Älskar hästskon på bakfickorna! Ett typiskt kännetecken på dessa jeans

Postat av: Ingela

Ja nästa par jeans jag köper får bli ett par True Religion!

2008-11-15 @ 14:06:07
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Tess

De är absoult de bästa som finns, helt klart ett super köp och att de håller passformen :)

2008-11-15 @ 18:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: