Gratis hit o gratis dit

Jag är riktigt trött på alla den reklam som heter gratis bio, gratis makeup gratis kläder ja allt skit rent ut sagt som det tjatas om på var och varannan blogg hela tiden.
 Det går knappt undvika all den här reklamen där bloggaren vill få folk att bli värvda av just denne för att sedan få presentkort att shoppa för.
Och det är faktiskt "stor bloggarna" som har flest läsare och därav får mest poäng och som sedan relaterar i dessa presentkort och det gynnar alltså mestadels "storbloggarna" själva eftersom det tydligen krävs en himla massa poäng för att komma upp i dessa presentkort. Men vad är det man säger "mycket vill ha mer"

Jag älskar också shopping, men skulle inte gå genom det här settet, för det här blir ju som att läsarna som värvas samlar ihop till storbloggarnas shopping kan man nästan säga.

Varför ska man gynna någon som redan har mycket för att de ska kunna shoppa ännu mer, när man själv inte får ut ett dyft? Är förmodligen därför man får en massa reklam inlägg på bloggen eftersom många som blivit värvade måste sedan göra reklam själva och börja ragga folk att få egna presentkort och så är karusellen igång och reklamen blir oundviklig.
Jag tänker då inte låtsas lockas gå med i något gratis junk. 
 
Lite trevligare är det när vissa bloggare faktiskt delar ut sina presentkort till sina läsare- då är det en annan femma, det är generositet, det andra känns mer som girighet.

Var bara tvungen att skriva detta för jag är så less på all sådan reklam just nu som förstör bloggarna.

Postat av: Ingela

Jag har inte heller gått med i såna där gratisbio och allt vad det heter. Orkar inte hålla på och värva hit och dit.

2008-11-11 @ 11:26:13
URL: http://ingelasdagbok.blogspot.com
Postat av: Lina

Visst är det trist med reklam! Man lessnar så fort!Det är roligare med tävlingar =)

2008-11-11 @ 13:00:18
URL: http://linaseto.blogg.se/
Postat av: Anna

Håller med! Bra skrivet! :)

2008-11-13 @ 11:54:20
URL: http://perla08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: