Inte vana

I morse vid kl 6 väcktes vi av Elwira som låg och gnydde i sin säng och var inte speciellt glad. Vi blev förvånade av att hon vaknade så tidigt, för hon brukar aldrig göra det nämligen.
M gick upp och gjorde en flaska som hon åt och sedan gick han och skulle byta blöja som tydligen inte luktade hallon. Men då blev det liv i luckan!och hon fortsatte att skrika efter han var klar på skötbordet. Så han fick gå några varv med henne och då blev det lite bättre. Men hon ville absolut inte ligga ned och sova så då tog jag henne.
Satte mig i fönstret och då blev hon lugn men såg fortfarande skärrad ut, hon var inte alls som den Elwira vi är vana vid.
Efter några minuter så la jag mig med henne ute på hennes täcke i sovrummet och då skulle hon suga på alla leksaker och tillslut kom hon till ro och höll på att somna.
Ville först inte lyfta in henne till sin säng när hon väl kommit till ro och jag var trött så jag tänkte hämta min kudde och täcke och lägga mig och sova brevid henne, men sen tänkte att jag först skulle prova lägga henne i sin säng.
Och då gick det bra och hon somnade ganska direkt. 
Det kan ju ha varit någon tand som spökade, eller vad som hellst egentligen.
Men oj vad ovan man är att det plötsligt "händer" någonting som för oss inte är normalt och som man inte är van vid.
Vi har haft tur och är lyckligt lottade att allt bara flyter på med Elwira och jag hoppas, hoppas att det kommer fortsätta så bra.

Postat av: Linda

Minns att runt 7månader med Vilma blev att kaos då hon skulle sova:-)

Innan hade hon somnat helt själv i sängen utan problem men så en dag ville hon inte alls somna själv och var vaken halva nätterna:-)inget var riktigt bra...

Händer mycket i deras utv vid olika åldrar:-)

Men va glada att ni haft/har det så lätt och skönt:-)

2008-11-15 @ 12:55:03
URL: http://mammasalsklingar.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej gillar din blogg. Ibland blir det sådana perioder när de små liven vaknar och det kan vara lite oroligt. Tänkte bara ge "LENA" från tidigare kommentarer om kuddarna, en skänga. SKÄRP DIG kan du inte förmedla dina åsikter på snällare sätt tycker jag inte att du har på bloggen att göra eller ens kommentera.

/Maria

2008-11-15 @ 13:24:12
Postat av: Erika

Maria: Jättekul att du gillar bloggen, blir så glad! Man önskar att hon kunde säga vad felet är just då, tänk vad det skulle underlätta! Hoppas du får en fortsatt skön helg! Kram Erika

2008-11-15 @ 14:36:24
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: