Första mötet

Har varit  hemma hos syster T och träffat lille söte Viggo idag för första gången och han är så liten och söt! Jättefin med sina söta kinder och med massa mörkt och fint hår och lite krulligt dessutom! En trött liten bebis som sov som en liten stock mestadels av tiden som jag var där. Han är verkligen sjukt söt och tiden gick alldeles för fort när jag var där :-(
Den första bebistiden är verkligen något speciellt som man ska ta vara på lite extra, det var ju inte länge sedan Elwira var en liten plutt! Jag tycker det bara blir roligare och roligare att följa utvecklingen.

Det kändes VÄLDIGT konstigt när jag satt på tåget och åkte iväg själv utan Elwira idag, usch konstig känsla men hon var i trygga händer hela dagen med sin pappa.
Var extra kul att komma hem ikväll och mötas av Elwiras underbara skratt när jag kom och gosade med henne, åh mammas hjärta!

Försökte fixa med lite bilder och skulle vattenstämpla dom men det gick inte alls av någon konstig anledning, trots att jag gjorde som jag alltid brukar göra, så irriterande! Hade ju några bilder jag ville lägga upp här.

Var jättekul att få träffa Viggo idag och det får inte dröja för länge tills nästa besök, det är skönt att det inte tar mer än en timme till Stockholm härifrån, det blir en lagom restur.

Postat av: Carolina

Ja, det lät ju lite jobbigt.. Skulle nog inte riktigt orka med det. Men som sagt.. Underbart fint är det! :-)

2008-11-26 @ 22:27:54
URL: http://livetmedlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: