Första advent

Idag har nästan hela familjen varit på besök här hemma och det var trots min huvudvärk som inte ville släppa idag varit trevligt. De hade med sig god mat och lussebullar, så gott så.

Jag var iväg en sväng på stan idag på uppdrag av syster T att kolla efter amningstoppar åt henne men så dåligt utbud det var på sånna toppar. Fanns ett fåtal men bara i de största storlekarna kvar tyvärr jag hittade bara en i rätt storlek på H&M. Mamma, pappa och R åkte efter de varit här till Syster T och Viggo i Sockholm och hälsar på där med idag så de kunde ta med toppen och lite andra saker jag skickade med till henne och Viggo.

Idag är det ju första advent idag men känner jag inte så mycket av julstämningen fast på stan märkte man definitivt att julhandeln är fullt igång!
Det har varit så lugnt nu på stan så länge men idag smällde det verkligen till, så det är nu jag kommer hålla mig undan, avskyr att stå i milslånga köer och trängas bland alla tomtegubbar, nää om jag ska köpa något så ska det vara viktigt och på tider då folk inte är lika "galna" som när stan öppnar på en vardag exempelvis.

Nu ska jag ta mig en lussekatt som syster bakat och värma lite glögg och softa resten av kvällen. Och så får det gärna falla lite snö från himlen tack! så att det blir ljusare och mer stämningsfullt.

Trevlig kväll!




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: