Hur söta var inte dom här?

Dessa två plagg fick Elwira av Therese igår, ursöta tycker jag!
Dessa smink produkter landade i min sminkväska igår, nya lipgloss från DuWop som är mina absoluta favoriter när det gäller läppglans! Dom utklassar Lancomes juicy tubes, mestadels för dom har lite mer "put effekt"

Smashboxs soft lights finns i grymt snygga färger, sitter superbra & lyser upp ansiktet, är såld! Ska samla på mig fler nyanser ;) Kul när man verkligen hittar ett rouge som har allt.

Och den relativt nya produkten O-Glow som lever upp till sitt namn kan jag lova!
Det är en genomskinlig rouge som reagerar med huden och ger en lätt rodnad, produkten är helt naturlig och fungerar på alla hudtoner.
Den här produkten kommer jag använda när jag snabbt vill ha en fräscha rosor på kinderna, så det ser ut som jag varit på en hurtig promenad, fast i själva verket är så trött efter alla nattamningar :) en given favorit som också har en bra förpackning som är smidig att ha med.
Får inte glömma nämna den klassiska Rosebud burken, som finns på nattduksbordet, smörjer alltid in läpparna med dessa godingar innan John blund kommer. Just nu använder jag Rosebud Strawberry, som känns litte lättare & sommrigare.
Dom finns bara på burk så det är ju ingenting man har med sig ut i väskan precis, känns inte så hygieniskt att peta i burken när man är i väg, passar bättre att använda hemma.

Idag ska jag FAKTISKT försöka få lite färg tänkte jag, min hud har inte fått solens strålar på sig sedan förra sommaren, är så blek, så idag ska jag passa på att njuta, om inte annat blir det B.U.S.

Puss!                        

     


Postat av: Evelina - blivande brud <3

guud vilket fint hår du har!

2008-05-28 @ 22:50:29
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Erika

oj tack! fast det är i stort behov av en uppfräshning nu.. inte färgat eller gjort nånting, förutom lite toppning på 9 månader... men nu föddes Elwira för 3 veckor sedan så nu är det dags att ta tag i håret igen =))

2008-05-28 @ 23:11:27
URL: http://onechicmama.blogg.se
Postat av: Lisa

Hur gick du ner i vikt så fort? :) Hur mkt gick du upp?

2008-06-02 @ 12:22:21
URL: http://lising.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: