En liten runda

Halloj! Lite trött idag, lill sessan var klarvaken i till halv fyra i natt o ville bara äta och titta på oss med sina stora ögon o hålla oss, eller ja mig vaken så länge som det bara gick, M somnade runt 2 :)
så det blev sovmorgon för min del, ja till 10 iaf, hehe kallar väl egentligen inte det för sovmorgon, innan Elwira kom så var sovmorgon till 12 åtminstonde :p jag är egentligen en morgontrött brutta, minst sagt.
Men jag kompenserar mina sovtimmar genom att sova en lur när hon sover på dagarna istället.

Vi hann iaf med en liten tripp till farmor & farfar på gården och så har vi varit på shoppingrunda på stan.
Polarn o pyret har fina basplagg tycker jag, är bra att blanda upp med. tycker jeansen var jättefina, hade hittils bara hittat jeans som var raka i benen och massa fult tryck på.
Strumpbyxorna med "ankstjärt" var dom absolut sötaste jag sett hiitils iaf, helt perfekta, för många med "ankstjärt" har alltid för mycket spets eller så är dom för tunna, står ut för mkt osv, men dessa (också från P.O.P) är dom ultimata.
Den socker söta klänningen med vit botten och små rosor på ska hon ha på pappas 30-års dag på Tisdag nästa vecka tänkte jag.




Nej nu ska jag baka kakor ;) *puss*

   


Postat av: Evelina - blivande brud <3

så mycket sött du har köpt! längtar till den dagen jag med får köpa babykläder =)

2008-05-29 @ 20:49:22
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: Clara

Heej! Vilken vacker liten dotter du fått! Jag kan knappt bärga mig till den dagen då det är dags för mig. Det enda jag oroar mig över är att utbildning och så ska vara färdig, fastän jag inte vill bry mig om det. Hur gammal är du? Jobbar du och så? Var Elwira planerad? (Om du inte vill svara på frågorna så är det helt okej!)

Tack på förhand! MVH CLARA

2008-08-08 @ 17:44:33
URL: http://cladda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: