Lukter vid graviditet

Ser ut att vara väldigt skönt här ute i Västerås idag, inte varit ute än, tänkte ta en liten runda med Elwira och kolla lite på stan också. Börjar tröttna på rean som är är överallt, det mesta är ju utplockat, men i vissa webb-butiker går det ju att fynda nu om man vill. Själv skulle jag vilja hitta någon skön kofta att mysa i till hösten. 


Nu kommer M med lunch, alltid lika nyttigt, Kebab & Loka blir det nu ;) Kan äta kebab nu igen, under graviditeten spydde jag av att bara känna doften, var jätte känslig mot just kebab då. Minns när jag åkte tåg från Norrköping- Västerås och det kliver på en nisse med en kebab rulle och sätter sig några stolar framför mig och glufsade i sig den, jag fick springa iväg o spy två gånger den resan, sen fick  jag faktiskt byta vagn, Uch! Var verkligen super känslig mot just kebab och även M:s Gucci parfym.
 Parfymen tål jag fortfarande inte, men den luktar egentligen jätte gott.  Mådde riktigt illa de tre första månaderna och det var då han köpte den så det är någonting som sitter kvar än, blir fortfarande jätte sur när han glömmer bort och använder den nu, blir helt tokig! Elwiras ena faster fick sluta använda sina favorit produkter från Maria Nila, för hon mådde också så illa av lukterna, än idag (hennes son är 7 nu) tål hon inte doften.  Skumt det där med dofter och graviditet!







Postat av: Bettan

Smaklig måltid.

2008-06-30 @ 13:24:20
URL: http://www.mindacool.se
Postat av: Louise

Jag känner igen det där ;) Spydde konstant till veckan 17 och nu kan jag varken känna doften av kyckling eller diskmedlet som jag hade under den tiden...

2008-06-30 @ 15:59:20
URL: http://chiqquita.blogg.se/
Postat av: Therese

Rea är alltid lika svårt tycker jag - hittar aldrig något, haha.

2008-06-30 @ 17:30:42
URL: http://tezzas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: