Värmlands rasta!

I Fredags åkte vi till Karlstad och kom hem i går, Måndag kväll.Vi var och hälsade på ett par som är M:s vänner från början. Var jättesönt att packa jeepen och åka på mini semester ut på landet i värmlands skogar ;)
Var jättetrevligt och vi blev bjudna på god mat och solen var framme hela tiden. Både när vi åkte dit och hem så började det regna, så det var ju skönt att vi slapp det när vi väl var där. Mysigt när vi satt ute och grillade i solen.
Alla tre sov som stockar och Elwira sov 5 timmar i sträck första natten vi var där, så länge har hon aldrig sovit i sträck förut, måste varit luften för det var verkligen skönt att sov där.

De hade tjurar också, själv hade jag aldrig varit inne i en ladugård med tjurar i, bara med kor så det var kul, tjurarna var coolare än kossor :) Och kalvarna var ju så söta!

Åkte fyrhjuling för första gången, fasiken vad det var kul! Och vad snabbt den kunde gå! Var verkligen skitkul! En sån skulle man ha!

Var skönt att vara borta fast de flesta håller nog med att ; borta bra men hemma bäst!

 

      


Postat av: M a m m a . J e s s i c a

Tack så mycket :) Vilka fina bilder du hade :)

Var gärna med i min tävling :)

2008-06-17 @ 00:49:01
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: emelie

fy vad söt bebis =) får bara lust att gulla. tänk när mina syskon var sådär små, man skulle njutit av den tiden. nu är dem värsta vildjuren ;)

2008-06-17 @ 00:52:16
URL: http://emelieisaksson.blogg.se/
Postat av: emelie

ja, det kan jag förstå. min lillebror är snart 2 och min lillasyster 4. det går verkligen jättefort =)

2008-06-17 @ 01:02:21
URL: http://emelieisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: