Sortering

den här datorn är hel knäpp *suck* nu går det inte lägga upp bilder längre heller *suckar* Mycket man vill visa här, fast datorn gör det omöjligt *suck igen* 
Idag har jag plockat hemma och betalat räkningar, skönt att man är klar med det nu, en del tycker det är tråkigt men jag tycker det är skönt att ha koll på det. Jag må vara en slösa fast jag har faktiskt rätt bra koll på min ekonomi i varjefall =))
Har sorterat ut alla skönhetsprodukter idag, slängt sånnt jag inte använt på ett år ungefär och det som endå aldrig kommer använda.
Är bra på att bulla upp ett helt lager, helt i onödan! så nu kör jag hårt på att använda upp produkter jag redan har, INNAN jag köper nytt, basta! haha låter som minmamma nu, alltid sagt så till mig =) Blir ju faktiskt överflöd med produkter annars.
Häromdagen sorterade jag även ut alla plagg som jag inte använder eller kommer använda, vet bara inte vad jag ska göra av allt? Funderar på att lägga ut anonser på Tradera, aldrig lagt ut anonser där, men kan ju inte vara så svårt, måste bli av med plaggen på något sätt i varjefall.

I morgon kanske jag ska ta ett ryck upp på vinden också, har lite dålig koll på saker som är där, tror det finns lite att kasta där uppe också. Vill inte spara på onödigt junk, skönt när det blir klart =)




Postat av: Angelica

Hoppas du haft en bra dag! :)

Kram.

2008-07-17 @ 23:11:16
URL: http://angos.blogg.se/
Postat av: Maria - Isaks mamma

Du är utmanad i min blogg:)

2008-07-18 @ 14:18:30
URL: http://mariaristo.blogg.se/
Postat av: Therese

Åh...frustration när inte bloggen funkar hihi.

Har sålt en jacka på tradera en gång och det funkade rätt smidigt, ena jag tänkte på var att om man inte får sålt tror jag man måste betala för annonsen ändå... Sen glömde jag bort att betala men det var som tur ingen fara ändå.

2008-07-18 @ 15:42:06
URL: http://mammis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: