Ut o skutta

Syster R är där nere och matar Elwira för fullt just nu, så jag passar på att blogga lite här. Hon är värdens bästa moster och så duktig med Elwira så. Det är inte bara min syster som är en extra hjälpande hand här utan även mormor och morfar så klart.

Vi fick träffa Viggo och andra morster plus hennes sambo igår igen som hade vägarna förbi här innan de skulle åka hem till Stockholm. Viggo såg redan större ut sedan julafton :-) han är allt en söt litet knyte.

Vilken tur att jag inte var på mellan dagsrean för jag fick höra att det var ett riktigt kaos här på stan och det hade inte varit något för mig. Är fortfarande i behov av en svart skön kofta så jakten fortsätter...
Är ju alltid trevligt om jag skulle kunnat fynda något på rean men inte så pass att jag skulle köa i en evighet och knappt kunna andas på stan för allt folk.

Här är det strålande sol idag och vi ska passa på att gå ut och gå nu för vi har inte varit ute än idag. Det gäller ju att passa på när väl solen är framme vid den här årstiden för solen gör att jag får en massa extra energi att suga i sig och det behövs alltid. Jag blir så mycket gladare och piggare av solen och det är jag inte ensam om.
Så nu på med varma kläder och ut och skutta i solskenet!

Postat av: HannahSthlm

Hoppas ni haft en mysig julhelg,harligt med sol aven i swe;)! Kram!

2008-12-27 @ 14:12:01
URL: http://www.hannahsthlm.se
Postat av: kevlarsoul

Är du sugen på ett presentkort på Kicks, Åhlens eller H&m?



Läs isåfall mitt senaste blogginlägg och klicka dig vidare därifrån...

2008-12-27 @ 15:02:22
URL: http://kevlarsoul.devote.se
Postat av: tildamilda,

god fortsättning :)

2008-12-27 @ 18:38:58
URL: http://tildamilda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: