Då är vi hemma

Nu har vi kommit hem igen efter en riktigt skön helg i Karlstad hemma hos ett par bekanta som bor där.
I Fredgas lunch packade vi väskan och åkte bilen dit, resan gick bra dock inget vidare väder med snöblask och en massa skit så bilen blev nästan helt svart av smutsen.
Elwira sov ungefär halva resan och fick flaska på vägen och efter ca 21 mil så var vi framme =)
De har också en liten bebis, men som är mindre än Elwira, 3 ½ månad är hon, så det var kul att få se henne nu när hon blivit större.
Elwira var rätt nyfiken på den lilla tjejen som låg och jollrade och skulle klämma på det lilla pyret, så sött!
Vi bjöds på god kycklinggryta och ris och till kvällen tittade vi på Idol och bjöds på en massa smarrig fika och annat gott.
De småtjejerna somnade nästan samtidigt runt nio på kvällen och vi såg klart idol och satte sedan och kollade på film.
Deras katt satt i mitt knä under hela filmen och det var så mysigt  så, är det inte den ena bebisen så är det den andra som jag har i famnen :-)

Alla sov rätt länge på Lördagsmorgonen så vi åt inte frukost förrän vid tio så det var skönt faktiskt. Strax innan lunch åkte vi in till stan i Karlstad (familjen bor utanför city) och åt god lunch på ett trevligt ställe där. Pasta med oxfilé och lasagne det var riktigt gott det.
Efter maten så splittrade vi oss så vi tjejer kunde gå dit vi ville och grabbarna till sitt. Det var inte alls lika ut plockat bland vissa saker som det kan vara i våran stad, E kollade efter kläder till kommande dopet samt till julafton så jag var lite smakråd.
Efter ett tag så blev minstingen hungrig så vi stannade för en paus och så stötte vi på grabbarna igen. M hade köpt skor, byxor och en tröja som han tittat på här i stan, men då var hans storlek slut så där hade han tur som hittade det han ville ha där istället. Jag själv köpte faktiskt ingenting :-) Hade velat kolla i någon barnbutik men tiden tickade på rätt bra och rätt som det var började det bli stängningsdags. Båda småtjejerna var snälla när vi var på stan mer än halva dagen.

På kvällen åt vi lax och hade det trevligt. Vilken skillnad det var att bära deras lilla bebis när man är van vid Elwira! hihi Elwira känns riktigt tung i jämförelse.

På kvällen när jag skulle gå och lägga mig efter jag tagit en dusch och klivit ut ur badrummet så ser jag handtaget på deras ytterdörr gå ner, precis som om någon drog ner det. Blev smått nervös och jag visste att alla var inomhus men dubbelkollade det snabbt och alla var inomhus och jag började så klart direkt inbilla mig saker så jag sa till att det det var någon som tog i dörrhandtaget, men då skrattade de bara och sa att det bara var Wilmer, jaha vem var då wilmer tänkte jag men fick då reda på att det var den mysiga katten som hette så och som ville in i huset =) Men vad rätt jag blev där för ett ögonblick!

Idag har vi mest tagit det lugnt och vi kom hem för någon timme sedan så vi var och handlade lite smått och ätit kvällsmat och jag ska gå och hämta tvätten som jag slängde in i maskinen förut strax.

Är rätt trött just nu trots att jag sov riktigt skönt i natt, men jag blir så seg av att åka bil. Ska äta smågodis och bara slappa i myskläder i soffan resten av kvällen nu, skönt! 

Ha en fortsatt trevlig 2:a advent!

Hjärtat sussar sött i bilen

Elwira var nyfiken på lillbebisen

Kära M som nästan aldrig går att fånga på bild skymtar faktiskt lite på den här bilden vid jeepen, kan ni se han :-)

Postat av: Dress Like a Princess

Aaw så liten och söt hon är :)

2008-12-08 @ 09:52:19
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: